Rövid híreink…

1411

FELÚJÍTJÁK A GERJE HIDAT

Felújítják a Lestánszki dűlőben található Gerje hidat, ezért mától teljes szélességében lezárták. A munkákkal előreláthatóan egy hónap múlva végeznek, június 11-től lehet majd újra közlekedni rajta. Felújítási munkálatok miatt teljes szélességben lezárták a Lestánszki dűlőben levő, Gerje-mellékcsatornán átívelő hidat. A munkálatok ma kezdődtek és előreláthatólag június 11-én fejeződnek be. Ez idő alatt a Lestánszki dűlőt az Örkényi út és a 0. dűlő felől, míg a Koppány utcát a Mizsei út felől lehet majd megközelíteni – írják a város közútkezelői tájékoztatójában. A lakosságot kérik, hogy a munkálatok ideje alatt a hidat kerüljék el, illetve fokozott figyelemmel közlekedjenek.

CEGLÉDEN ÉNEKELT AZ X-FAKTOR GYŐZTESE

Hétvégén a Szabadság téren lépett fel az X-Faktor győztese, Oláh Gergő. A nyárindító Gospel Koncert elnevezésű programot a Hit Gyülekezete szervezte. A teret szinte teljesen megtöltötték az érdeklődők. Oláh Gergő a színpadon arról is beszélt, milyen fontos szerepet tölt be az életében a hit.

HELYI CSAPAT NYERTE A 100.000 FORINTOT – MINI BL

Idén egy helyi csapat a ,,Drink Team” nyerte a Ceglédi Mini BL-t és a 100.000 forintos pénzjutalmat. A versenyt a tavalyi nagysikerű Mini EB után szervezte a Ceglédi Dühöngő Bajnokság csapata. Mivel jelenleg nincs Európa Bajnokság, így a kupát a Bajnokok Ligája köré szervezték a rendezők. A megmérettetésre összesen 12 csapat nevezett és nemcsak ceglédiek, más városokból is érkeztek focisták. A torna tétje nagy volt, hiszen nemcsak a Mini BL győzelemről, a kupáról szólt, hanem 100.000 forint megszerzéséről is.