Rövid híreink

1281
KÖZGYŰLÉST TARTOTTAK
Éves közgyűlését tartotta a Ceglédi Kossuth Gimnazisták Öregdiák Egyesületet a gimnázium dísztermében. Az egyesület elnöke összegezte az elmúlt évet, valamint beszámolt a következő esztendő feladatairól. A közgyűlésen lehetőség nyílt új tagok felvételére, valamint iskolatörténeti kiadványok és évkönyvek vásárlására is. A hivatalos megbeszélések mellett, Dr. Kürti György visszaemlékezést tartott a gimnázium 1956-57-es tanévéről.

 

LISZTI-HISZTI

Liszt Ferenc díjas zongoraművész volt a Ceglédi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola vendége. Eckhardt Gábor különleges interaktív előadással és hangversennyel készült a gyerekeknek. Liszt Ferenc műveit hozta el és a zeneszerző életéről és az őt körülölelő hisztériáról mesélt, melyet tehetségével keltett a 19. században.

 

A POLGÁRŐRÖK ÉS A RENDŐRÖK CSAPATA NYERT
Idén a Bedei Polgárőrök csapata nyerte a ceglédi civil szervezetek és egyházak számára megrendezett 1% Kupát. A négy hónapon át tartó kupa a labdarúgás mellett az adó 1%-ok felajánlására is felhívja a figyelmet. Összesen kilenc csapat vett részt a hétről hétre zajló fordulókon, melyek igen szoros versengést hoztak. A díjak átadása után egy másik kupáért is harcba szálltak a csapatok. Az 1% Nap kupáját a Ceglédi Rendőrkapitányság csapata nyerte.