Rövid híreink

937

Patkós Irma színművésszel kapcsolatos emlékeket vár a nevét viselő iskola. A művésznő születésének évfordulóján szeretnének így is emlékezni rá. De a Kossuth Művelődési Központ is felhívást tett közzé. Ők az utcazene fesztiválra várják a jelentkezőket.

118 évvel ezelőtt született meg Patkós Irma színésznő, primadonna, érdemes művész. A ceglédi művészre minden évben a nevét viselő iskola diákjai és tanárai is emlékeznek március 8-án. Idén felhívást tettek közzé, melyben kérik, akinek van személyes élménye, emléke Patkós Irmáról és azt szívesen meg is osztaná az emlékezőkkel a március 8-ai megemlékezésen, jelezze az iskola felé a pimititkarsag@gmail.com címen. A megemlékezés március 8-án lesz tehát a Művelődési Központ kamaratermében, 17 órától.

Idén is lesz utcazene fesztivál. Újra csak a Városnapok keretén belül telik meg majd zenével a város. A fesztiválra természetesen jelentkezőket várnak. Március 9-ig várják mindazok zenés bemutatkozását, akik szeretnének a különleges hangulatú fesztivál részesei lenni. Az eseményre műfaji megkötés nélkül várják a jelentkezéseket. Bővebb információ és minden fontos tudnivaló megtalálható a www.ceglediutcazene.hu weboldalon vagy az esemény facebook oldalán.