Rövid híreink

1132

X. LECSÓFESZTIVÁL

A nyársapáti Lecsófesztivál célja már tizedik éve ugyanaz: a jó hangulat és a közös szórakozás. Idén sem lesz ez másképp. A szervezők ennek érdekében színes programokkal várják holnap a kilátogatókat. Egyebek mellett lesz játékpark, kézműves foglalkozás, főzőverseny és labdarúgó kupa. Este pedig koncertek is lesznek, a rendezvény hajnalig tartó utcabállal zárul.

III. KOCSÉRI ARATÓFESZTIVÁL

Harmadik alkalommal rendezik meg az Aratófesztivált Kocséron július 21-én, szombaton. A gazdag programokkal kecsegtető rendezvényen főzőverseny, hagyományőrző és szórakoztató műsorok várják a közönséget. Este pedig gálaműsor és aratóbál koronázza meg a napot.

LOVASÍJÁSZOK VERSENYE

Nemzetközi lovas találkozót rendeznek Albertirsán augusztus 1-jétől 5-ig. Az öt nap alatt háromféle – magyar, koreai és lengyel – stílusban mérhetik össze ügyességüket a lovasíjászok. De mindemellett kirakodó vásár, street food büfé, valamint lovasbemutatók is színesítik a programot. A résztvevőknek adnak lovat is a versenyzéshez, de a szervezők szívesen veszik a saját lóval érkezőket is. Az állatoknak takarmányt és karámot biztosítanak a rendezvény helyszínén, a Rezgő Fészek Lovastanyán.