Rövid híreink

1485

A LOSI lett az albertirsai tollaslabda verseny legeredményesebb csapata. A fiatal sportolók a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség és az Irmák Sprint Sport Egyesület szervezésében tartott regionális tollaslabda versenyen remekeltek. Rövid híreink következnek.

Albertirsa már 13. éve ad helyet a februári regionális tollaslabda fordulónak, melyen ezúttal 85 versenyző mérettette meg magát; Albertirsa, Budapest, Cegléd, Derekegyház, Dunakeszi,  Hódmezővásárhely, Magyarbánhegyes, Nagykőrös, Solt, Szolnok, Tápiószecső és Tiszakécske településeket képviselve. A rendezvény célja: versenylehetőség biztosítása az értelmi fogyatékossággal élő sportolóknak, a Speciális Olimpia mozgalom és a tollaslabda népszerűsítése. A megmérettetésen a Losontzi iskola sportolói nagyon szép eredményt értek el, elhozták a verseny legeredményesebb csapata címet is, melyet a házigazda Albertirsa ajánlott fel.

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország által közösen alapított “A Hónap Műhelye” szavazásra a Ceglédi VSE Birkózó Szakosztályát is jelöltek a januári eredmények alapján. A ceglédi szakosztály várja a szavazatokat.  A voksolás nagyon egyszerű és gyors.  Szavazni február 20-ig lehet a utanpotlassport.hu honlapon.

Az év triál versenyzője lett Hege, vagyis Hegedűs László. Nagyszabású díjátadó ünnepséggel zárta a  2016-os versenyszezont a Magyar Kerékpáros Szövetség. Az esten a kerékpársport legkiemelkedőbb sportolóit és szakembereit köszöntötték. Köztük a kiváló ceglédi sportolót Hegedűs Lászlót is. Hege az Év Triál Versenyzője díjat vehette át.