Sajtótájékoztatót tartott a FIDESZ

1017

Hazudik a Jobbik, hazugságok mögé bújva próbál szavazókat maga mellé állítani-mondta ma sajtótájékoztatón a FIDESZ ceglédi szervezetének elnöke. Hörömpő Annamária úgy fogalmazott: Volner János is azok között volt, akik sem a határkerítést, sem a családi adókedvezményeket, sem a kórházfejlesztéseket nem szavazta meg. Most pedig a tisztességes baloldali és liberális szavazókat biztatja arra, hogy elveiket feladva voksoljanak rá április 8-án.

Cukiságkampánynak álcázva valójában hazugságokkal teli kampányt folytat a Jobbik – mondta ma délelőtt a FIDESZ ceglédi szerveztének elnöke. Hörömpő Annamária úgy fogalmazott: Volner Jánosnak és a Jobbiknak illene tudni, hogy a szavazóknak nem érdemes hazudni.

HÖRÖMPŐ ANNAMÁRA, elnök, FIDESZ ceglédi szervezete: A valóságban az zajlik, hogy a Jobbik ismét hazudik, Bármilyen értékrendet félretéve, hazugságok mögé bújva minél szélesebb körben próbálja megszólítani a szavazókat csak azért, hogy hatalomvágyból minél több szavazatot tulajdonítsanak maguknak.

A Fidesz ceglédi elnöke, Volner János a tisztességes baloldali és liberális szavazókat is becsapja, amikor saját magát alaptalan közvélemény-kutatásokra hivatkozva a legesélyesebb ellenzéki jelöltnek nyilvánítja, és arra biztatja őket, hogy minden elvüket feladva szavazzanak rá- fogalmazott Hörömpő Annamária. Majd emlékeztetett a Jobbik és Volner János mi mindent nem szavazott meg.

HÖRÖMPŐ ANNAMÁRA, elnök, FIDESZ ceglédi szervezete: Az tény, hogy Volner volt az, aki nem szavazta meg a határkerítést, az alkotmánymódosítást, ők voltak akik nemmel szavaztak a kórházfejlesztésre, nemmel szavaztak a családtámogatásra, a családi adókedvezményekre és úgyszint nemet mondtak a nyugdíjemelésre, vagy a minimálbér emelésre.

Volner János nyílt vitá provokál, hogy Földi László, a Fidesz-KDNP ezerszer bizonyított országgyűlési képviselőjelöltjének hátára kapaszkodva kampányolhasson, nyilvános szerepléshez juthasson- mondta Hörömpő Annamária. Majd hozzátette: örül neki, hogy Volner János végre visszatalált Ceglédre Budapestről.

HÖRÖMPŐ ANNAMÁRA, elnök, FIDESZ ceglédi szervezete: Egy dologban azonban igaza van. Április 8-án a szavazópolgárok Magyarország biztonságáról, eredményességéről fognak dönteni. Az azonban, hogy mindez itt helyi szinten Földi Lászlónak köszönhető, az egyszerűen vitathatatlan tény.

Hörömpő Annamária arról is beszélt: Volner János azt kommunikálja, hogy hatalomra jutásának esetén a Magyar Gárdát újra éleszti és erőszakszervezetként kívánja működtetni.