Sajtótájékoztatót tartott Cegléden Volner János

1108

Cegléden jelenleg sok a probléma, gyenge a közbiztonság, kevés a munkahely és rosszak a megélhetési körülmények – így véli legalábbis a Jobbik országgyűlési képviselője, Volner János. Ma tartott sajtótájékoztatóján kifejtette azt is, hogy a városnak miért tenne jót a Jobbikos vezetés. A párt tisztességes irányítója lenne Ceglédnek – fogalmazott a képviselő.

Mivel Csemőben él, saját bőrén tapasztalja Cegléd és a környék problémáit – fogalmazott a Jobbik országgyűlési képviselője.

VOLNER JÁNOS, ogy. képviselő, JOBBIK: ,,Naponta kerül be Cegléd az országos sajtóba valamilyen korrupciógyanús önkormányzatot érintő botrány kapcsán, a Judo Csarnoknál is például azt lehet látni, hogy repedezik, süllyed az épület, rendkívül rossz minőségben készült el. Ezzel az önkormányzat vezetése láthatólag nem foglalkozik. Most éppen egy újabb több mint 30 millió presztizs beruházásra készül az önkormányzat, ahelyett, hogy egyébként a rendkívül rossz állapotban lévő utakat, kátyúkat foltozná be.”

Kitért arra is, hogy véleményük szerint az egészségügyben is óriási az elmaradás. A ceglédi kórház ázsiai szintet idéz –mondta. Az országgyűlési képviselő szerint a lakosok életét megnehezítik ezek a problémák, így várhatóan a 2019-es önkormányzati választásokon Cegléden a Jobbik fog győzni – hangsúlyozta.

VOLNER JÁNOS, ogy. képviselő, JOBBIK: ,,Emlékeztetni szeretnék mindenkit arra, hogy Ózd, aminek számos problémája miatt egy lesajnált státusza lett az egész országban, miután Jobbikos városvezetés lett egy év múlva eltudtunk odáig jutni, hogy több mint egy milliárd forintos tartalékot halmozott fel Ózd.”

Volner János úgy fogalmazott: meggyőződése, hogy Jobbikos városvezetéssel Cegléden is el lehet érni, hogy nagy tartalékok szabaduljanak fel, valamint tisztességes módon történjen a város pénzével való gazdálkodás. Példának az ugyeri, a Jobbikos képviselő által felügyelt városrészt hozta fel, ahol, mint mondta drámaian javultak a mutatók.

VOLNER JÁNOS, ogy. képviselő, JOBBIK: ,,A bűncselekmények száma töredékére esett vissza és látható az, hogy az az elsöprő népszerűség, amit az ottani önkormányzati képviselő, Horváth Gábor szerzett magának arra enged következtetni, hogy a ceglédi embereknek a Jobbikos képviselet kifejezetten tetszik.”

Volner János, választókerületi elnök, a Jobbik frakcióvezetője 2018-ban ismét indul országgyűlési képviselő jelöltnek.