Sajtótájékoztatót tartott Volner János

1332

A Jobbik megcáfolja azt az állítást miszerint a párt lebontaná a határzárat – ezt mondta tegnap délutáni sajtótájékoztatóján Volner János. Az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott fontos, hogy a modern oktatással, életmentő kórházakkal és a korrupció mentes közélettel reagáljanak Magyarország jelenlegi állapotára.

A Jobbik is elkezdte a 2018-as választási kampányát, ennek keretében a közterületekre új plakátokat helyeztek ki – mondta Volner János.

VOLNER JÁNOS, országgyűlési képviselő, Jobbik: ,,Fontosnak tartjuk megcáfolni a Fidesznek azt a hazugságát, mely szerint a Jobbik lebontaná a határzárat. A Jobbik maga javasolta a határvédő kerítés felépítést és azt, hogy határőrséggel erősítsük meg a kerítést.”

Az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: fontos az, hogy a modern oktatással, életmentő kórházakkal és a korrupció mentes közélettel reagáljanak Magyarország jelenlegi állapotára.

VOLNER JÁNOS, országgyűlési képviselő, Jobbik: ,,Ezeken a területeken minden téren előrehaladást, előrelépést fogunk elérni az Orbán-kormányhoz képest. A fő üzenetünk az, hogy mi győzünk, ti nyertek, Magyarország egy Jobbik-kormánnyal, jobban jár.”

Volner János az Újvároson a régi vásártér mellett tartotta sajtótájékoztatóját tegnap délután.