Sajtótájékoztatót tartott Volner János

985

Volner János Jobbikos országgyűlési képviselő arra kéri Szüdi Jánost, az MSZP, DK közös jelöltjét, hogy lépjen vissza a javára. Azért, hogy végre tudják hajtani a kormányváltást és le tudják győzni a Fideszt – fogalmazott mai sajtótájékoztatóján Volner János.

Sajtótájékoztatót tartott ma délelőtt Volner János Jobbikos országgyűlési képviselő. Beszédében arra kérte Szüdi Jánost, az MSZP, DK közös jelöltjét, hogy lépjen vissza a javára.

VOLNER JÁNOS, országgyűlési képviselő, Jobbik: ,,Mint ismeretes különböző közvélemény kutatók vizsgálták meg a választó kerületünket Szüdi úr mindegyiknél 11%-os eredményt ér el, én azonban az egyiknél 34, a másiknál 38%-os választókerületi eredménnyel a legerősebb ellenzéki jelölt vagyok. Hogy ha a baloldali szavazókat megkéri Szüdi úr arra a visszalépését követően, hogy a kormányváltást tartsák elsődlegesnek és ezért szavazzanak rám, akkor itt nagy fölénnyel le tudjuk győzni Földi Lászlót a Fidesz KDNP közös jelöltjét.”

Továbbá azt is hangsúlyozta, hogy fontosnak tartják, hogy a kormányváltást akaró szavazók, legyenek akár LMP-sek, vagy MSZP-sek szavazzanak rá. Mint mondta így lehetne elérni, hogy a Fidesz helyben legyőzhető legyen, valamint Orbán Viktor hatalma megtörhető legyen.

VOLNER JÁNOS, országgyűlési képviselő, Jobbik: ,,Mindenkit arra kérek a választások napján, hogy mozgósítsa a saját barátait, ismerőseit, rokonait, szomszédjait, ha minél több embert elviszünk a választás napján szavazni, akkor Orbán Viktor rendszere legyőzhető. A Fidesz jól mozgósít, Kubatov Gábor listái alapján házról házra haladnak, tudják név szerint, hogy ki kire szavaz, nekünk is fontos megtenni ezt ellenzéki szavazókért, azért, hogy le tudjuk győzni a Fideszt mozgósítani kell minden ismerősünket.”

Volner János mindenkit arra kér, hogy aktivistaként jelentkezzen a Jobbiknál, hogy a mozgósításban részt vegyen és le tudják győzni helyben és országosan is a Fideszt – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő.