Sajtótájékoztatót tartott Volner János

1022

Földi László és Volner János között lehet a legszorosabb verseny vasárnap – ezt maga a Jobbikos jelölt fogalmazta meg egy ma tartott sajtótájékoztatón. Volner János közvéleménykutatásokra hivatkozva arról is beszélt: a kormányváltás akkor valósulhat meg, ha őt támogatják a választók vasárnap.

 Ő a kormánypárti jelölt legesélyesebb kihívója, ezt mutatják a közvéleménykutatások – véli Volner János, aki a ma tartott sajtótájékoztatón arról is beszélt, jóval 30 % felett jár támogatottsága a választókerületben.

VOLNER JÁNOS országgyűlési képviselőjelölt, Jobbik Magyarországért Mozgalom: „Éppen ezért arra kérek mindenkit – nem csak a Jobbik szimpatizánsait, hanem akár a baloldalra szavazó vagy egyéb pártokra szavazó, kormányváltásban gondolkodó embereket is – hogy egyéni választókerület szintjén, országgyűlési képviselőjelöltként legyenek szívesek  engem támogatni, hiszen ilyen módon le tudjuk győzni Földi Lászlót, megtörténhet a kormányváltás és végre tudjuk hajtani azt a fordulatot, amire Magyarország már oly rég óta vár. Fontosnak tartom hangsúlyozni azt is, hogy a nem rám adott szavazatok egyéni választókerület szintjén elveszett szavazatok lesznek.”

Hiszen olyan jelöltnek, akinek támogatottsága nem éri el sokszor a 10 %-ot sem, nem lesz esélye bekerülni az országgyűlésbe. A mandátumbecslések szerint nagyon szoros, kiegyensúlyozott verseny lesz Földi László és közötte – fogalmazott Volner János.

VOLNER JÁNOS országgyűlési képviselőjelölt, Jobbik Magyarországért Mozgalom: „És én ígérem, ahogy eddig is, ezután is becsülettel a legjobb tudásom szerint valódi érdekképviseletet nyújtva fogom a Cegléden és környékén élőket szolgálni. Nagyon fontosnak tartom azt is elmondani, hogy én magam nem a protokoll eseményeken  szeretem megmérettetni magam, hanem a valódi érdekképviseletnél. Akár ha arra gondolnak, hogy az M4-es építésénél sokat lobbiztam a településen élők érdekében, nagyon sokat lobbiztam a Hungária értékpapír ügyében.”

És nem is állt meg, hiszen a múlt héten is a Magyar Nemzeti Bank előtt a brókerkárosultakkal közösen tüntetett, velük együttműködési megállapodást is kötött. Addig nem is áll meg, amíg az utolsó fillérig minden elcsalt pénzt vissza nem szerez – fogalmazott Volner János.