Összefogásra buzdít az MSZP

1047

Mindenki menjen el szavazni vasárnap – ez a legfontosabb – ezt is kiemelte ma tartott sajtótájékoztatóján az MSZP helyi elnöke. Fehér István arról is beszélt: ők nem ahhoz ragaszkodnak, hogy hatalomra kerüljenek, hanem azért harcolnak, hogy megtörténjen a kormányváltás.

Olyan országot szeretnének, ahonnan a fiatalok nem menekülnek el, ahol a betegek a kórházba nem meghalni járnak, hanem meggyógyulni – ezért harcolnak és lettek részesei az összefogásnak – erről is beszélt Fehér István. A helyi elnök úgy fogalmazott: januárban még kevés esélyt láttak arra, hogy kormányváltás történjen, azóta a közhangulat és a pártok összefogása alapján az lenne a meglepetés, ha nem lenne kormányváltás – véli a politikus.

FEHÉR ISTVÁN elnök MSZP Ceglédi Szervezete: „Nem az ellenzéki pártokat akarjuk leváltani, hanem a jelenleg hatalmat bitorló maffiakormányt. Ennek érdekében a 106 körzetben lemondtunk először 46 körzetben a DK javára és most az utolsó napokban – sőt még ma is várható . hogy újabb összefogás érdekében újabb lemondások következnek. Tehát ebből is kiderül az, hogy mi igazán nem ahhoz ragaszkodunk, hogy nekünk a hatalmunk meglegyen, hanem ahhoz, hogy a váltás megtörténjen.”

Úgy fogalmazott, felháborító volt az is számukra, hogy március 15-én a miniszterelnök megfenyegette politikai ellenfeleit, ahelyett, hogy az ünnep jelentőségét méltatta volna.

FEHÉR ISTVÁN elnök MSZP Ceglédi Szervezete: „Le kell váltani őket azért, mert törvényesítették a korrupciót és a pártkatonák és a rokonok részesülnek előnyben minden tekintetben és ez egyre inkább bizonyított volt az elmúlt időszakban. De talán még ennél is nagyobb indok az én szempontomból és remélem, hogy ezzel nem vagyok egyedül, az a hazudozás, amelyet az utóbbi időben, de már korábban is tapasztaltunk a részükről.”

Fehér István úgy fogalmazott: hazugság, hogy a baloldal nem alkalmas a vezetésre és fontos tisztázni, hogy nem akarják lebontani a kerítést….és az sem igaz, hogy Soros ügynökök. És számukra az sem elfogadható, hogy a Fidesz-Kdnp különbséget tesz a nem keresztény emberek között, akinek van pénze jöhet, akinek nincs, azokat nem látják szívesen. Fehér István ezért arra kérte a szavazókat, voksoljanak a Karácsony Gergely vezette listára, egyéniben pedig Dr. Szüdi Jánosra.