Sportkarácsony a Megyeházán

543

Több ceglédi sportoló díjat vehetett át a Megyeházán. Az általános iskolai korosztályban Az év legjobb Pest megyei diáksportolója elismerést kapta Keszthelyi Luca, Őzbas Szofi pedig Az év legjobb Pest megyei sportolója lett női utánpótlás kategóriában. Az év edzője díjat Bíró Tamás kapta.
Pest Megye Önkormányzata minden év végén köszönti azokat a megyében élő sportolóikat, akik eredményeikkel példát mutatnak. A Sportkarácsonyon a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a sportolókat, szüleiket, edzőket, sportvezetőket. Ez a nap a siker, a kitartás és a közösség napja, amikor együtt vagyunk a sportolókkal – mondta Szabó István. A sportolók megmutatják, hogy nem számít a kor, vagy az, hogy ki milyen nagy és erős. Bebizonyítják, hogy az egyetlen, ami igazán fontos, hogy mit teszünk a siker érdekében – tette hozzá köszöntőjében a közgyűlés elnöke.
Az ünnepségen több kategóriában adtak át díjakat. Három ceglédi is elismerést kapott. Keszthelyi Luca Az év legjobb Pest megyei diáksportolója lett általános iskolás korosztályban. Az év edzője Bíró Tamás lett, Az év legjobb Pest megyei sportolója díjat utánpótlás kategóriában Őzbas Szofi érdemelte ki. Szofi távollétében az elismerést Bíró Tamás vett át. Díjat kapott az abonyi Somogyi Imre Általános Iskola, mint az év legeredményesebb általános iskolája, a Diáksportért díjat pedig az albertirsai Nagy Lászlóné vehette át.