Táncest a nyolcadikosoknak

1136

Gyönyörű ruhákban táncolva búcsúztak az általános iskolás éveiktől a Református iskola végzős diákjai. Az intézményben már évtizedek óta tartanak táncestet, ilyenkor a pedagógusok, a szülők és a rokonok együtt nézhetik meg a fiatalok ünnepi műsorát.

Gyönyörű ruhákban táncolták a bécsi keringőt a Református Általános Iskola nyolcadik osztályos diákjai. A táncestet évről évre megrendezik, azért, hogy méltó módon búcsúzzanak az intézmény végzős tanulói.

LICSÁKNÉ VARGA ILONA, pedagógus: ,,Tényleg régóta hagyomány az iskolánkba, már évtizedek óta mondhatom így.  Mind a három osztály készült bécsi keringővel. Lesznek modern táncok is, lesz jive és rumba is és az M osztályok is táncolnak egy picit.”

A fiatalok már hónapok óta a nagy eseményre készülnek. Újabb mérföldkőhöz érkeztek az életükben. A nyolcadikos diákokat az igazgató Kúti László is köszöntötte.

KÚTI LÁSZLÓ, igazgató, Református Általános Iskola és Óvoda: ,,Az intézményünkben eltöltött 8 év lezárását mindannyian igyekszünk emlékezetessé tenni. Így készültetek ti is a mai táncra. Nagyon köszönöm, hogy készültetek és megörvendeztitek szívünket, szüleitek, tanáraitok, rokonaitok, mindenki nagyon örül ennek.”

A felkészülés alatt mindenki nagyon jól együttműködött a másikkal. Hiszen a táncban nem csak magunkra, hanem a partnerünkre is figyelnünk kell, igazodnunk kell hozzá – folytatta.

KÚTI LÁSZLÓ,  igazgató, Református Általános Iskola és Óvoda: ,,Nagyon örülünk, hogy ebben is megmutattátok, hogy jó csapatjátékosok vagytok. Ennek jó hasznát veszitek egész életetekben. Szívemből kívánom, hogy további életetekben is eredményes, környezeteteknek örömet adó, kiteljesedett életű emberek legyetek.”

Az igazgató köszönetét fejezte ki a tánctanárnak és az osztályfőnököknek is, akik szeretettel segítették a fiatalok felkészülését. A gyönyörű táncokat nemcsak a pedagógusok, hanem a szülők és rokonok is megnézhették.