Újabb fejlesztések a Budai úton

1153

Most már biztonságban és nyugodtan futhatnak, sétálhatnak a kikapcsolódásra vagy sportolásra vágyók a budai úti tónál.  Kis oszlopokkal, pollerekkel kerítették be a sétányt, hogy az autósok ne tudjanak ráhajtani. De közeleg két beruházás befejezése is a fürdőben.

Több panasz is érkezett az önkormányzathoz, hogy a futók, sétálók nem tudnak nyugodtan pihenni, mert quadosok, autósok zavarják őket a tó körüli sétánynál. Erre született olyan megoldás, ami védi őket.

DR. FERENCZI NORBERT önkormányzati képviselő: „A hátam mögött található pollerek beépítésre kerültek a sétány mellé. Gyakorlatilag kitiltásra kerültek a gépkocsik és most már örömmel tudom mondani a futóknak, sétálóknak, kikapcsolódni vágyóknak, hogy nem fogják őket a gépkocsisok zavarni.”

De egy extra sétány is kiépült, bővült a parkoló és ami a létesítménybe látogatókat bizonyára nagy örömmel tölti el, ettől a szezontól kezdve a ceglédiek 30 % kedvezménnyel válthatnak egyet. Abba a létesítménybe, ahol készül az új medence és ahol az csúszdaparkban már jól láthatóan a finisbe érkezett az új csúszda felépítése.

DR. FERENCZI NORBERT önkormányzati képviselő: „Számomra ezekből a legfontosabb az, hogy a ceglédiek olcsóbban jöhetnek a fürdőbe és az, hogy a tó környékét rendbe tudtuk tenni és az autósok nem zavarják az itt pihenőket. Hiszen az Öregszőlőből és a Külső-Budai útról is sokan járnak ide futni, sétálni, ezért számomra is fontos ez. Illetve egyébként is ha történik valami a körzetben, arról igyekszem hírt adni, igyekszem minden pozitívumot elmondani.”

Dr. Ferenczi Norbert úgy fogalmazott, meggyőződése, hogy a turistákra is ugyanúgy kell figyelniük, mintha a saját választóik lennének.