Újabb győzelem a bajnokságban

743

A hétvégén a felnőtt vízilabdacsapat a ceglédiekkel azonos pontszámmal rendelkező, a Keleti-csoportban második helyen álló Eger csapatát fogadta. A meccs pikantériája, hogy ez volt az a csapat, amelyet idén még nem sikerült legyőzni, most azonban igen. A mérkőzésen végig meggyőző játékkal, időnként nézőszórakoztatóan játszott a CVSE. Voltak kisebb hibák, de dicséret illeti a játékosokat, igen komoly és sokat ígérő az idei előrelépés a fiúktól. A győzelemmel a Keleti-csoport második helyére lépet előre a Cegléd.

Vízilabda OB I/B

Ceglédi VSE – Eger 11:7

Góllövők: Simon Gábor 4, Hajek Zsombor 4, Práczky Károly 2, Juhász Benjamin.

 

A fiú utánpótláscsapatok szintén haza környezetben szerepeltek, vasárnap fogadták a Vácot. A gyermekcsapat szállt először vízbe. A meccsen rengeteg hibával játszottak és a kidolgozott helyzeteket is sorra elkönnyelműsködték, ezzel is megnehezítve saját dolgukat. A mérkőzés utolsó negyedében összeszedve magukat több gólt szereztek leúszásból, bebiztosítva ezzel a győzelmet.

Ceglédi VSE – Vác 10:7

Góllövők: Fekete Ákos 5, Pákozdi Máté 3, Csáti Márton, Ecser Bence.

 

A serdülő csapat küzdött a győzelemért. Az első és a második negyedben sok hibával és a kidolgozott lehetőségek kihagyásával küszködve az eredmény után futott, majd a harmadik és negyedik negyedre a hibák nagy részét kijavítva magabiztos játékkal szerezte meg a győzelmet.

Ceglédi VSE – Vác 10:6

Góllövők: Milus Dávid 4, Pákozdi Máté 2, Rajkort Zsolt, Forgó Martin, Tószegi Zoltán, Csáti Márton.

 

A felnőtt csapat március 11-én, szombaton 11 órai kezdéssel fogadja a Debrecent, az utánpótláscsapatok idegenben szerepelnek.