Újabb pontszerzés

626

A labdarúgó NB II korábbról elhalasztott és szerdán lejátszott huszonharmadik fordulójában a fehér szerelésben pályára lépő Mosonmagyaróvár együttesét fogadta a Ceglédi VSE. A találkozót Nazsa Tamás vezette, segítői Bornemissza Norbert és Punyi Gyula voltak.
Az első gólveszélyre 23 percet kellett várni, amikor a vendégek középpályása, Lőrinczy tört be a 16-oson belülre, majd Albert szorításában a gyepre került. A középpályás büntetőt remélt, de a játékvezető nem látott szabálytalanságot. A 26. percben Sándor végezhetett el szabadrúgást. A labda a hosszú oldalon Alberthez került, de a kapufa mellett jól helyezkedő kapus menteni tudott. Eddig is kiegyenlített mezőnyjátékkal teltek a perecek, így váratlanul esett a Mosonmagyaróvár vezető gólja. A 35. percben Bartos használta ki a védelem gyermeteg hibáját, 0-1. Fordulás után a Vasutas magához ragadta a kezdeményezést. Ebben a játékrészben igazi helyzet csak a hazaiak előtt adódott. Nézzük is ezeket sorjában:
57. perc: Wild beadását Asztalos továbbította a kapu felé, de a labda a védőről kapu fölé pattant.
63. perc: Most G. Bíró ívelt a hosszú oldal felé. A kapujából kilépő Heinrich bravúros mozdulattal szerezte meg a labdát az érkező Albert elől.
77. perc: Asztalos egészen az alapvonalig jutott, a kapu elé gurított, de a labdáról lekésett a berobbanó Hujber.
86. perc: Damásdi mintegy 10 méterről lőtt. A labda az egyik védő fejéről pattant szögletre.
87. perc: A szögletet Nyilas végezte el. A labda az ötösön teljesen üresen álló Alberthez került, akinek fejese elkerülte a kaput. Hatalmas helyzet volt.
91. perc: 26 méterre a kaputól szabadrúgáshoz jutott a Cegléd. Nyilas állt a labda mögé. Az erős és lapos lövés a kapu bal sarkában landolt. 1-1 és ez is lett a végeredmény.