Utánpótlás labdarúgás

1052

Négy mérkőzés, három győzelem az utánpótlás labdarúgócsapatoknál a hétvégén. Lassan már mindenki zárja az évet, de még egy hétvége hátravan két korosztálynak.

U19

Hatvan – Ceglédi VSE 0:7
Cegléd: Bencze A., Mécs G., Krajcz M., Puskás V., Nagy Zs., Cseh S., Szabó K., Györe K., Katona K., Boros D., Dudás D.
Csere: Boros D. helyett Szlezák B., Dudás D. helyett Petrik S., Katona K. helyett Augusztin Zs.
Gólszerzők: Nagy Zs. 3, Györe K. 2, Szlezák B. 2.
Jók: Nagy Zs., Györe K., Szabó K., Krajcz M., Mécs G., Cseh S., Augusztin Zs., Szlezák B.

Kecskeméti József edző: Végre kapott gól nélküli győzelem! „Kicsit” belenyúltam az összeállításba és az eddig megszokott négyvédős rendszerbe is. Mást játszottunk, mint eddig, úgy néz ki, főképp a második játékrészben mutatott játék alapján, hogy bejött. Az első félidőben fegyelmezetten, zártan játszottunk, járattuk a labdát, a folytatásban pedig parádéztak a srácok. Kifejezetten szellemesen támadtunk, több gólunk előtt is lenulláztuk a hatvani védelmet. Nem hetvenkedtek a ceglédi legények, szerényen tették a dolgukat, elégedetten utazhattunk haza. Azt azért hozzá kell tegyem, hogy egy gyengébb képességű csapatot vertünk meg magabiztosan, így a dobogón zárjuk az őszi szezont.
Áldott, békés ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok minden ceglédi sporttársnak, sportbarátnak!

U17

Hatvan – Ceglédi VSE 1:4 (1:3)
Cegléd: Kis Cs. – Dudás G., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R. – Faragó M., –  Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z. –  Gulyás T.
Csere: Kis L., Nagy A., Szelecki V., Oláh D., Pintér Sz., Szarvas G.
Ceglédi gólszerzők: Menich B., Simon P., Kuthy G., Faragó M. Gólpassz: Kuthy G. 2 , Menich B. 2.
Jók: Dudás G., Menich B., Kuthy G., Simon P., Faragó M., Gulyás T.
Kemenes György edző: Egy teljesen háromesélyes mérkőzést sikerült megnyernünk idegenben, hiszen a hazaiak előttünk álltak a táblázaton 3 ponttal, s győzelmünk esetén zárkózhatunk, s holtversenyben a 6. helyen zárhatjuk a szezont. Hiába szerezte meg a vezetést a Hatvan a 10. percben, fegyelmezett, harcos, lendületes csapatunkat nem tudta megállítani. A középpályán nagyszerű teljesítményekkel egymást múlták felül a srácok, de a mai napon mindenki jól teljesített, nem volt gyenge pontja csapatunknak. Örülök, hogy győzelemmel mehetünk a téli pihenőre, de leginkább annak a tűznek, amit ma láttam a fiúk szemében!

U15

Ceglédi VSE – Salgótarján 0:2 (0:1)
Cegléd: Abdel Magid, Ecseri, Szebeni, Kovács, Kelemen, Juhász, Vincze, Kartali, Pálfalvi, Lakos, Máté.

Csere: Schwarcz, Szabó, Sebestyén.
Jók: Abdel Magid, Szebeni.

Ványi Zsolt edző: A mai napon az eredményességhez kevés volt az akarat. Volt egy-két gólszerzési lehetőségünk, de be kell látni, hogy egy, a  játék minden elemében többet mutató, jobb csapattól szenvedtünk vereséget. Remélem, fejlődünk annyit a tavaszi szezonra, hogy az ilyen meccseket akkor már mi nyerjük meg.

U14

Ceglédi VSE – Salgótarján 4:0
Cegléd: Gavaldik, Baranyi, Csepregi, Tóth, Szabó, Ungureán, Fajkó, Ványi, Pásztor, Borics, Medve.

Cserék: Szaniszló, Fülöp, Oláh, Valkai, Hrabovszki.
Gólszerzők: Csepregi, Fajkó, Ványi, Pásztor.
Jók: Szabó, Ungureán, Ványi, Pásztor, Borics.
Farkas János edző: Most sajnálhatjuk a múlt heti vereségünket, mert a mai napon jól és lelkesen játszottunk. Készülünk az utolsó fordulóra. Szeretnénk győzni az év utolsó mérkőzésén!