Vízilabda OB I/B és utánpótlás

846

A hajnali indulás és a hosszú utazás, valamint a héten több játékos betegsége is nagyban befolyásolta a felnőtt csapat teljesítményét. A mérkőzést meglepően jól kezdték, 6-4 re vezettek, de utána kiütközött a fáradtság és vereséget szenvedtek.

Férfi vízilabda OB I/B

Kanizsa VSE – Ceglédi VSE 15:8

Ceglédi góllövők: Hajek Zsombor 3, Simon Gábor 2, Bereczky Miklós, Ujházy Andor, Kraxotin Maxim.

Az ifjúsági csapat fegyelmezett, okos játékkal nyert. A jó eredményhez kellett Bezzeg Marcell kapus átlag fölötti teljesítménye.

Országos ifjúsági vízilabda-bajnokság

Ceglédi VSE – FVSE (Székesfehérvár) 9:4

Ceglédi góllövők: Petrényi Botond 2, Simon Balázs 2, Pusztai Bence 2, Bicskei György, Nagy Dávid, Milus Dávid.

A serdülő csapat az első pillanattól partner volt a bajnokesélyessel szemben. A meccsen felváltva estek a gólok. Az utolsó játékrészben viszont sajnos maradtak ki helyzetek. Az ellenfél több kontratámadást vezetett, amiből eredményes volt és így a meccset megnyerte. A mérkőzésen a csapat a megbeszélt taktikát betartotta és a meccsen mutatott játékkal tisztességesen helytállt. A jó védekezése és gólerős játéka miatt kiemelkedett a ceglédi csapatból Tószegi Zoltán.

Országos serdülő vízilabda-bajnokság

Ceglédi VSE – FVSE (Székesfehérvár) 10:12

Ceglédi góllövők: Tószegi Zoltán 4, Milus Dávid 3, Kochan Dániel, Nagy Dávid, Gáspár Tamás.

A gyermekcsapatok mérkőzésén a fehérvári együttes minden csapatrészében jobb játékot mutatva megérdemelten nyert. Ezen a napon a ceglédi csapatnak a támadás okozta a legnagyobb gondot, hisz a kiharcolt helyzeteit rendre nem tudta gólokra váltani, így hiába küzdött, az kevés volt a pontszerzéshez. A mérkőzés utolsó részében remek védéseivel támogatta a csapatot Székely Kristóf.

Országos gyermek vízilabda-bajnokság

Ceglédi VSE – FVSE (Székesfehérvár) 3:13

Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 2, Szendrei Dávid.

Az Oázis SC vendégeként Budapesten szerepelt a Kőnigh György gyermek 2006 bajnokságban szereplő csapat. A meccs kezdetén kellett pár perc, mire fel tudták venni a játék sebességét és el tudták kezdeni a gólgyártást. A meccsen a kezdeti nehézségeket követően végig magabiztos játékot mutattak valamint kiváló volt a védekezésük, amit a kevés kapott gól is mutat.

Kőnigh György gyermek 2006 bajnokság

Ceglédi VSE – Oázis SC 13:3

Ceglédi góllövők: Kecskeméti Koppány 4, Fábián Olivér 3, Gujka Dominik 3, Csernus Flóra, Banai Máté.

A leánycsapatok Kecskeméten szálltak vízbe. A serdülők pontatlanul, kapkodva kezdték a mérkőzést, majd a meccs második felére összeszedték magukat. A mérkőzés döntetlen lett, a szabályok értelmében következett a büntetőpárbaj, amit megnyerve tudták hozni a fontos pontokat.

Serdülő leány

KESI – Ceglédi Alapítvány 11:12

Ceglédi góllövők: Máté Diána 4, Patonai Nóra 3, Takács Kata 2, Obrácz Nagy Anna, Csernus Flóra, Sípos Laura.

A gyerekcsapat sajnos bátortalanul játszott és csak a harmadik negyedben ébredtek fel. Ekkor már csak az eredmény szépítése volt a cél, hisz az ellenfél az első két negyedben mutatott játékának köszönhetően nagy előnyre tett szert.

Gyermek leány

KESI – Ceglédi Alapítvány 11:4

Ceglédi góllövők: Fodor Kamilla 2, Patonai Nóra, Konfár Adrienn.

A hétvégén hazai környezetben szombaton, december 1-jén 11 órai kezdéssel játszik a felnőtt OB I/B-s csapat a BVSC-vel. Vasárnap 10 órától a leány utánpótláscsapatok szállnak vízbe itthon a Hódmezővásárhely ellen.