Utánpótlás labdarúgás

583

Lassan a bajnokság őszi szezonjának végéhez közeledünk, több csapat is utolsó bajnoki mérkőzését játszotta ebben az évben. Szerencsére ismét jöttek szép számban a győzelmek. Az U14 és az U15 a hétvégén még javíthat, hogy győzelemmel fejezzék be az idei évet.
U19
Ceglédi VSE – Jászberény 2:3
Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Mécs G., Puskás V., Kovács R., Katona Kr. – Orlov L., Simon P., Faragó M. – Dudás D., Horváh Z.
Cserék: Angyal M., Boros D.
Ceglédi gólszerzők: Faragó, Dudás.
Jók: Az egész csapat
Kemenes György edző: Az első helyezettet fogadtuk, akik ehhez méltón kezdték a mérkőzést. Azonban a vereség ellenére el kell mondanom, hogy nagyon jól futballoztunk, a mérkőzésen nagyon megnehezítettük az ellenfél dolgát. Mindenképpen pozitívum, hogy háromgólos hátrányban sem adtuk fel és jó teljesítményünknek köszönhetően az utolsó percben is még kiélezett volt a mérkőzés. A mérkőzés végig olyan volt, ami méltó egy U19-es bajnokság szintjéhez. Elgondolkodtató, hogy ha ilyen teljesítményt is tudunk nyújtani, akkor egyes mérkőzéseken, papíron gyengébb ellenfelekkel szemben miért nem?
U17
Ceglédi VSE – Jászberény 4:3 (2:3)
Cegléd: Klemenc – Dudás, Szebeni, Kotlár, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Kartali, Lakos, Pintér.
Cserék: Vincze, Palotai, Nagy, Szabó, Bakó, Ecseri, Schwarcz.
Ceglédi gólszerzők: Juhász (3), Szebeni.
Jók: Juhász (a mezőny legjobbja), Dudás, Szebeni.
Ványi Zsolt edző: Az utolsó őszi fordulóban az idény legnehezebb és legizgalmasabb meccsét játszottuk, hiszen a vendégek már 2:0-ra és 3:1-re is vezettek ellenünk. Sok gondunk volt a védekezéssel, nehezen tudtuk megállítani a jó fizikumú berényieket. A csapat átszervezése után több helyzetünk volt és emberelőnybe is kerültünk egy jogos kiállítás után. Ha nem is brillíroztunk, de Juhász kiemelkedő játékával, az egész csapat hatalmas akaratával sikerült fordítanunk egy döntetlenszagú mérkőzésen. Büszke vagyok a csapatom minden egyes tagjára, amit ebben az idényben produkáltak. Az őszi harmadik hely az eredménye a tudásvágyuknak, az edzéseken és mérkőzéseken nyújtott hozzáállásuknak.
U15
Gödöllő – Ceglédi VSE 2:1
Cegléd: Gavaldik, Baranyi, Ungureán, Csepregi, Szaniszló, Borics, Pintér, Szabó, Pásztor, Oláh, Ványi.
Cserék: Rimóczi, Strázsi, Nagy.
Ceglédi gólszerző: Ványi.
Farkas János edző: Az elmúlt sikertelenségeknek köszönhetően próbáltunk más hadrendben játszani, ami nem okozott csalódást, bár kikaptunk, de ez nem annak tudható be. A mezőnyjátékosok csak dicséretet érdemelnek, ahogy próbáltak alkalmazkodni a helyzethez, ők mindent megtettek, hogy ne vesztesen jöjjünk le a pályáról.
U14
Gödöllő – Ceglédi VSE 4:1
Cegléd: Rimóczi, Plangár, Kriss, Tóth, Szaniszló, Kovács, Barna, Gál, Szabó, Valkai, Takács.
Cserék: Gavaldik, Zsemlye, Csendes, Fömötör.
Ceglédi gólszerző: Takács.
Farkas János edző: Számunkra nagyon rosszul kezdődött a mérkőzés, mert az elején már gólt kaptunk. A folytatás sem volt jobb, talán annyi, hogy még az első félidőben ki tudtunk egyenlíteni, de nem sokkal később már megint hátrányban voltunk. Gyengén, figyelmetlenül játszottunk, és ha hátul futásra kényszerítenek bennünket, akkor nagy bajban vagyunk.
U13
LUA Baja – Ceglédi VSE 1:3
Cegléd: Kocsis, Pintér, Fömötör, Labanncz, Szaniszló, Szegedi, Tóth, Olgyay, Trepák, Virág, Klimász.
Cserék: Bagi, Horváth-Nagy, Fityó.
Ceglédi gólszerző: Klimász K. (3)
Klemenc Attila edző: A mérkőzést nagyon idegesen, kapkodva, pontatlan játékkal kezdtük és ez egy sérülés miatt a szünetig ki is tartott. A második játékrész elején előnybe került az ellenfelünk, de a csapat nem esett össze. Remek egyéni teljesítménynek köszönhetően és a nagyszerű csapatjátéknak köszönhetően sikerült megfordítani a mérkőzést.
U12
LUA Baja – Ceglédi VSE 1:5
Ceglédi gólszerzők: Sebők Barnabás (4), Nagy Ákos.
Cegléd: Békési Bulcsú, Fazekas Levente, Hornyik Dominik, Kneif Martin, Konrád Ákos, Mocsári Zétény, Nagy Ákos, Nagy Boldizsár, Ócsai Dávid, Oláh Zsolt, Paskó Marcell, Sebők Bálint, Sebők Barnabás.
Szepes Richárd edző: Igazi kemény csörtére számítottam a 4. helyezett Baja ellen, ami 40 percig beigazolódni látszott, ám az akkor bekapott gól felrázta a csapatot és nagyobb sebességfokozatba kapcsoltak a srácok. Az utolsó negyedóra lehengerlő játéka fölényes győzelmet eredményezett.
U11
Ceglédi VSE U11 – Szanda FS 3:1
Ceglédi gólszerzők: Révész M (2), Tóth O.
Ceglédi VSE U11 – Kalocsa 1:0
Gólszerző: Révész M.
Ceglédi VSE U11 – Kecskemét Hírös Ép. 1:0
Gólszerző: Lisóczki H.
Ceglédi VSE U11 – Szeged SC 1:1
Ceglédi gólszerző: Lisóczki H.
Cegléd: Répás Levente, Gigor László, Révész Máté, Jankovics Ákos, Kádár Zalán, Tóth Olivér, Márok Benedek, Lisóczki Hunor, Eszes Martin, Sinka Martin, Bíró Marcell, Bujáki Botond.
Kecskeméti József edző: Záró fordulót rendeztek Kecskeméten a Régiós torna keretein belül. A múlt heti kisiklást feledtetve kitűnően szerepeltek a ceglédi srácok! A Szeged elleni rangadón megalkuvást nem ismerve, jól focizva küzdött a csapat. Jól jellemezte a derbit az ellenfelünk edzőjének a kijelentése a tartalék játékosai felé: „látjátok, egy labdát nem tudunk kihozni”. Nem bizony, nagyon okosan letámadtuk őket, előre védekezve, szinte megfojtva a játékukat. Dicséret illeti a fiúkat! Rendhagyó módon két játékost emeltem ki a csapatból az aznapi teljesítménye miatt, elismerésben részesült Révész Máté és Jankovics Ákos!
További eredmény
U16 Lányok
Ceglédi VSE – Hódmezővásárhely FC 6:1