Vízilabda OB I/B és utánpótlás

606

A Ceglédi VSE Vízilabda Szakosztályának felnőtt férfi OB I/B-s együttese szombaton a MAFC 113 csapatát, míg az országos bajnokságban szereplő fiú ifjúsági, serdülő és gyermek korosztályú gárda vasárnap a Csongrád korosztályos csapatait fogadta.
A felnőtt csapat a régen szebb napokat látott MAFC-ot látta vendégül. A mérkőzésen a végig jó védekezéssel játszó CVSE aratott győzelmet. Örömteli dolog volt, hogy a saját nevelésű ifi játékosok gólokkal hálálták meg a bizalmat.
Férfi vízilabda OB I/B
Ceglédi VSE – MAFC 113 13:4
Ceglédi gólszerzők: Ujházi Andor 3, Hajek Zsombor 2, Simon Gábor 2, Simon Balázs 2, Muth Dániel, Bicskei György, Milus Dávid, Tószegi Zoltán.
Az ifjúsági csapat magabiztos győzelmet aratott a Csongrád ellen. A győzelem nyitja a jó védekezés és Milus Dávid gólerős játéka volt, egymaga 11 gólt szerzett.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Koelner Csongrád 21:4
Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 11, Tószegi Zoltán 3, Szilágyi Márk 2, Forgó Martin 2, Fekete Ákos 2, Nagy Dávid.
A serdülők mérkőzésén az első negyedben az ellenfél jelentős előnyt szerzett, de kiváló játékkal sikerült egalizálni az eredményt az utolsó negyed kezdetére. Az utolsó negyedben viszont sajnálatos módon az ellenfél javára több büntetőt és kiállítást ítélték a játékvezetők, míg a ceglédi csapat támadásai alkalmával némák maradtak a sípok. A mérkőzésen Zöldi Péter, Tarbály Zoltán, Fekete Ákos, Ecser Bence kiemelkedő teljesítményt nyújtott, de az egész csapat dicséretet érdemel.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Koelner Csongrád 11:12
Ceglédi gólszerzők: Tarbály Zoltán 3, Ecser Bence 3, Fekete Ákos 2, Szabó Bendegúz, Vágó Sándor, Szendrei Dávid.
A gyermek korosztály mérkőzése papírforma szerint alakult, már az első negyedben magabiztos vezetést szerzett a CVSE, amit kitűnő védekezésének köszönhetően tovább növelt a meccs végéig.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Aeroprodukt-Csongrád 16:6
Ceglédi gólszerzők: Orosz Zoltán 3, Medveczki Gábor 3, Szendrei Dávid 3, Szabó Róbert 2, Soós Titusz 2, Kecskeméti Koppány, Kiss Máté, Pálvölgyi Kristóf.

A hétvégén az országos fiú bajnokságban szereplő gyermek, serdülő, ifjúsági csapat ugrik hazai környezetben a medencébe a Hódmezővásárhely ellen. A mérkőzésekre 2018. november 25-én 10 órától kerül sor a Városi Sportuszodában.