Utánpótlás labdarúgás

814

Volt bravúrgyőzelem, de meglepő vereség is a hétvégén az utánpótlás labdarúgócsapatok mérkőzésein.
U19
Dunaharaszti – Ceglédi VSE 0:1 (0:1)
Cegléd: Kis – Dudás, Orlov, Kotlár, Szebeni, Bodzsár, Kovács M., Simon, Faragó,
Kelemen L., Pintér.
Cserék: Klemenc, Gulyás, Nagy A., Menich, Palotai, Kovács R.
Gólszerző: Simon.
Jók: Szebeni, Kotlár, Simon, Orlov.
Ványi Zsolt edző: Ha a múlt heti mérkőzésre azt írtam, hogy nehéz volt, akkor most azt kell mondanom: roppant nehéz volt. Egy – majd az egész mérkőzésen – nálunk jobban játszó ellenfelet sikerült legyőznünk az erőnlétünknek, akaratunknak és szervezettségünknek köszönhetően. Gratulálok a fiúknak, mert megmutatták, ha nem tudnak jól játszani, akkor tudnak küzdeni.
U17
Dunaharaszti MTK – Ceglédi VSE 0:5
Cegléd: Schwarcz, Baranyi, Mocsári, Ecseri, Szabó, Ungureán, Pap, Kartali, Ványi, Pásztor, Lakos.
Cserék: Pintér, Bakó, Kelemen, Osgyáni, Szaniszló.
Gólszerzők: Kartali, Lakos, Ecseri, Pap, Kelemen.
Jók: Ecseri, Ungureán, Kartali, Pap.
Farkas János edző: Az első húsz percben nagyon pontatlanok és enerváltak voltunk. A gólunk felszabadította a csapatot és egyre bátrabban, kezdeményezőbben játszottuk végig a meccset. A csapatjátékkal nem vagyok maradéktalanul elégedett.
U15
Ceglédi VSE – Dunaharaszti MTK 3:4
Cegléd: Rimóczi J., Gál D., Kriss M.,Tóth M., Zsemlye P., Kovács K., Barna M., Szegedi L., Szabó K., Valkai Zs., Takács P.
Cserék: Gavaldik B., Budavári Zs., Pálfalvi M.
Ceglédi gólszerzők: Kriss, Valkai, Takács.
Jók: –
Szabó Levente edző: Egy megnyert mérkőzést veszítettünk el. Az első félidőben parádés játékkal háromgólos előnyre tettünk szert, majd a második félidőben meglepett minket, hogy az ellenfelünk nem adja fel és magasabb fokozatra kapcsoltak, mi pedig elkezdtünk kapkodni, illetve a rosszul időzített cserék is közrejátszottak a végeredményben.
U14
Ceglédi VSE – Dunaharaszti MTK 2:6 (0:1)
Cegléd: Kocsis – Fityó, Fömötör, Labancz, Révész – Szaniszló, Olgyay, Klimász – Baunoch, Konrád, Tóth.
Ceglédi gólszerzők: Baunoch, Szaniszló.
Jók: Olgyay, Szaniszló, Fityó.
Gál Zoltán edző: Ez az eredmény egyáltalán nem tükrözi a meccs képét. Az első félidőben szinte az ellenfél térfelén volt a labda végig, védelmünk összeszedett volt, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, gyönyörű támadásokat vezettünk, és egy dolog maradt ki, a gól. Hátul egyet hibáztunk és bekaptuk az első komoly helyzetükből a gólt a félidő végén. Nagyon megtörte a csapatot a bekapott gól, aztán a másik csapat fölénk kerekedett és megnyerte a mérkőzést. Ezért szép a labdarúgás, nem mindig a jobban játszó csapat nyer.
U13
Ceglédi VSE – KTE Labdarúgó Akadémia 0:4
Cegléd: Fazekas Levente, Hornyik Dominik, Horváth Kristóf, Kneif Martin, Konrád Ákos, Mocsári Zétény, Morvai Bence, Nagy Boldizsár, Ócsai Dávid, Oláh Zsolt, Paskó Marcell, Sebők Bálint, Sebők Barnabás, Tamás Zalán, Velkey Paul.
Jó: Ócsai Dávid.
Szepes Richárd edző: A tavalyi szezon óta nagyon megerősített kecskemétiek agresszíven, jó játékkal kezdték a meccset. Mi pedig kicsit megilletődötten, az ellenfelet túlzottan is „tisztelve” játszottunk. A küzdőszellemünkkel nem volt gond, de a jó játék most elmaradt, egy jó ellenfél ellen pedig az is kell. Most ennyi volt benne. Gratulálok az ellenfélnek!
U12
Ceglédi VSE – KTE Labdarúgó Akadémia 3:1
Cegléd: Répás L., Bíró M., Kádár Z., Gigor L., Bujáki B., Szarka B., Tóth O., Révész M., Márok B.
Cserék: Jankovics Á., Eszes M., Sinka M., Kósik T., Lisóczki H.
Ceglédi gólszerző: Lisóczki H. (3)
Jók: Kádár Z., Tóth O., Révész M., Sikna M., Lisóczki H.
Kecskeméti József edző: Kiegyenlített mérkőzés volt, amit a második félidőben sikerült a magunk javára fordítani! A héten a szokottnál is többet gyakoroltuk a center illetve az üres területek megjátszását, nagyon örülök, hogy ezt egy Akadémiai csapat ellen bajnoki mérkőzésen is viszontláttam. Gratulálok a fiúknak!