Kiváló hetet zártak a Cápák

733

Kiváló hetet zártak a Ceglédi Kék Cápák korosztályai. Az elmúlt héten a felnőttek mellett az ifi, a serdülő, az U14-es és az U12-es bajnokságban is nyerni tudtak a Cápák, összességében hét mérkőzésből ötször hagyták el győztesen a pályát.
Felnőtt
Ceglédi Kék Cápák – Gárdony-Pázmánd NKK U22 29–23 (14–11)
Cegléd, 200 néző, vezette Bús, Szuromi.
Cegléd: Juhász Bernadett, Szegedi Brigitta (kapusok), Dobos Renáta 7, Mertlik Mónika 7 (3), Török Melinda 6, Tóth Adrien 3, Vuletic Suncica 3, Spolmin Roberta 2, Ade Sowunmi 1, Tóth Ágnes, Torgyik Rita, Peszeki Laura, Kökény Hanna.
Hétméteres: 3/3, ill. 5/5.
Kiállítás: 6, ill. 6 perc.
Tóth Norbert edző: Ismét egy fiatal csapattal találkoztunk, akik végig küzdve próbáltak helytállni. Ez a második félidő első 10 percében sikerült, ezt a kis időt leszámítva viszont magabiztosan a kezünkben tartottuk az irányítást! Védekezésünknek és kapusaink védéseinek köszönhetően sikerült lerohanásból gólokat lőnünk, ami azért volt lényeges, mert a felállt fal elleni támadásunk nem igazán működött! De egységesek voltak a lányok és küzdöttek, így egy magabiztos győzelemmel zárhattunk!
Ifjúsági
Ceglédi Kék Cápák – Gárdony-Pázmánd NKK 42–29 (21–16)
Cegléd: Kovács Alíz (kapus), Peszeki Laura 10 (2), Kökény Hanna 8 (1), Farkas Fruzsina 6 (2), Mód Klaudia 4, Imregi Boglárka 4 (1), Simon Anna 4 (1), Pintér Zsófia 4, Benkő Barbara 2, Pető Luca.
Hétméteres: 8/7, ill. 2/2.
Kiállítás: 2, ill. 10 perc.
Ade Sowunmi edző: Több poszton is kipróbáltam néhány játékost és nagyon ügyesen játszottak a lányok. Nagyon tetszett az akarás, s hogy mindegy hol, csak játszhassanak. Akadt, akinek ez volt az első ifi meccse és nem látszott rajta a görcs, sőt élvezték minden percét. Gratulálok mindenkinek, csak így tovább!
Serdülő
Ceglédi Kék Cápák – Gárdony-Pázmánd NKK 25–15 (11–7)
Cegléd, 100 néző, vezette Ináncsi, Vorsléger.
Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Pintér Zsófia 6 (2), Imregi Boglárka 6, Peszeki Laura 5 (1), Kökény Hanna 2 (1), Vágány Noémi 2, Farkas Fruzsina 2, Kádár Kata 2, Tóth Fruzsina, Baricza Viktória.
Kiállítás: 0, ill. 6 perc.
Hétméteres: 8/5, ill. 4/4.
Ade Sowunmi edző: Nagy izgalommal várták a lányok a két idegenbeli mérkőzés után, hogy itthon lépjenek pályára. A késői kezdetű meccsek nekünk nem fekszenek, ráadásul számunkra teljesen „idegen” csapatot fogadtunk, mindez meglátszott a játékunkon. Nagyon hullámzó, de néhol szép játékkal, jó egyéni teljesítménnyel sikerült itthon tartani a két pontot. Gratulálok a lányoknak és jó volt látni, hogy aki nem volt keretben, az a lelátón ülve buzdította a csapattársait.
U14-es mérkőzések
Ceglédi Kék Cápák – Aranyszarvas SE 20–32 (9–15)
Cegléd: Marton Georgina (kapus), Tóth Fruzsina 9 (4), Orlov Katinka 5 (2), Józsa Luca 2, Kapusi Annamária 2, Horváth Evelin 2, Dengi Csenge, Pokorny Szintia, Bodor Mónika, Fehér Dorina, Héda Lorina.
Hétméteres: 8/6, ill. 3/2.
Kiállítás: 0, ill. 2 perc.
Ceglédi Kék Cápák – Albertirsa SE 15–6 (8–2)
Cegléd: Marton Georgina (kapus), Tóth Fruzsina 6 (2), Orlov Katinka 4 (1), Fehér Dorina 2, Kapusi Annamária 2, Horváth Evelin 1, Csombai Mirella, Józsa Luca, Pokorny Szintia, Gigor Sztella, Dengi Csenge.
Hétméteres: 9/3, ill. 4/0.
Kiállítás: 4, ill. 2 perc.
Spolmin Roberta edző: Az első ellenfelünk – a Tápiószentmárton – egy futós, gyors játékot játszó gárda volt. A védekezés egész jó volt, a visszarendeződésünk viszont lassabb volt a kelleténél, így a mérkőzésnek volt egy olyan szakasza, amikor sok gyors gólt kaptunk. A támadásunkat illetően voltak jó egyéni teljesítmények, de még sokat kell dolgoznunk ahhoz, hogy mindenki megtalálja a helyét a pályán, s hogy valódi csapatjátékról beszélhessünk. A második meccset az Albertirsa ellen játszottuk. Ez egy meglehetősen küzdős meccs volt, rengeteget kellett melózniuk a lányoknak, hogy ilyen arányú győzelem legyen a vége. Mindkét meccsen küzdöttek a lányok, sokat melóztak végig, főleg védekezésben. Támadásban még sokat kell előrelépnünk, de gratulálok a lányoknak a küzdéshez és a két ponthoz!
U12-es mérkőzések
Ceglédi Kék Cápák – Euronovex USE I. 16–28 (6–12)
Cegléd: Kuszkó Cintia (kapus), Kaposvári Vanda 10 (2), Ferenczi Lili 5 (1), Csombai Izabella 1 (1), Pintér Léna, Farkas Boglárka, Öhler Laura, Fleischmann Csenge, Cseh Panna, Dugasz Lilla, Kiss Eszter.
Hétméteres: 5/4, ill. 3/3.
Kiállítás: 2, ill .6 perc.
Ceglédi Kék Cápák – Inárcs-Örkény I. 34–9 (3–18)
Cegléd: Kuszkó Cintia (kapus), Kaposvári Vanda 12, Ferenczi Lili 8, Csombai Izabella 6, Öhler Laura 4, Fleischmann Csenge 4 (1), Pintér Léna, Farkas Boglárka, Dugasz Lilla, Kiss Eszter.
Hétméteres: 2/1, ill. 0.
Kiállítás: –
Pudics Zsolt edző: Az első meccsen mélyen tudásunk alatt játszottunk az egyébként jó erőkből álló Szele ellen. Örülök, hogy az ez utáni beszélgetésünk eredményes volt, a lányok rendet raktak a fejeikben és az Inárccsal szemben már nem nyuszikként álltak fel. Gratulálok a csapatnak! Rengeteg még a pótolnivaló, de a második meccsen már sok minden látszódott az eddig tanultakból.