Utánpótlás labdarúgás

668

U19-es korosztály

Ceglédi VSE – Balassagyarmat 4:2

Cegléd: Szabó G. – Angyal L., – Jakab R., – Krajcz M., – Hazafi G., – G. Bíró G., – Czeróczki Á., – Cseh S., – Majoros Sz., – Apró J., – Szlezák B.
Csere: Krajcz M. helyett Kiss R., Jakab R. helyett Menich Z.

Gól: Apró J. (2), Majoros Sz., Szlezák B.
Jók: Majoros Sz., Apró J., Angyal L., Szlezák B.
Kecskeméti József edző: Az első mérkőzésünk volt, hogy bajnokként léptünk pályára! Az első félidőben félgőzzel játszadozó Ceglédet a második játékrészben egy motiváltabb Cegléd váltotta, akik elkezdtek focizni, szórakoztatni és a legnagyobb örömünkre – edző, szülők, szurkolók – eredményesen játszani, apróbb gólokat szerezve. Majoros Szabolcs játéka egész évben kimagasló volt, a mai mérkőzésen is olyan megoldásokat láthattunk tőle, amik felnőtt szinten is megállják a helyüket. Három célunk van még a szezonban, a legkevesebb gólt kapni a bajnokságban, ez úgy néz ki, meglesz. A második embert próbálóbb, a 100 rúgott gólt elérni. Ehhez a hátralévő egy mérkőzésen kilencszer kell beköszönnünk a Szent István kapujába. A harmadik, ami a legfontosabb, tovább nyújtani az immár 19 mérkőzés –18 győzelem, 1 döntetlen – óta tartó veretlenségi szériánkat.

U17-es korosztály

Ceglédi VSE – Balassagyarmat 6:3

Cegléd: Bence, Sáfrány, Faragó, Puskás, Simon, Dudás, Szeleczki, Augusztin, Kecskés, Katona, Boros.
Csere: Nagy, Dudás Gergő, Oláh.
Gól: Boros 3, Dudás, Simon, Augusztin.
Jók: Sáfrány, Puskás, Simon, Boros, Augusztin.

Farkas János edző: Érdekes mérkőzés volt számomra. A mai napon az átmenetek mérkőzése volt, amit helyenként jól oldottunk meg. Támadásból védekezés nagyon nem ment, még védekezésből támadásba szuper volt. Főleg az első félidőre volt igaz. Gratulálok mindenkinek a győzelemhez! Külön gratulálok Dudás Gergőnek az U15- ből, a sikeres bemutatkozáshoz.