Utánpótlás labdarúgás

682

Ezúttal sajnos csak a legfiatalabb és a legidősebb korosztály tudott győzni. A kicsik a Bozsik tornán ráadásul a nagyobbak ellen tudtak többször is nyerni.

U19

Ceglédi VSE – Jászberény 3:0

Cegléd: Szabó G. – Szabó K. – Krajcz M. – Mécs G. – Hazafi G. – Petrik S. – Kecskés F. – Györe K. – Cseh S. – Nagy Zs. – Dudás D.

Csere: Dudás D. helyett Szlezák B., Hazafi G. helyett Augusztin Zs., Cseh S. helyett Boros D., Szabó K. helyett Sáfrány M., Mécs G. helyett Puskás V., Nagy Zs. helyett Angyal M.

Gól: Nagy Zs. 3.

Jók: Krajcz M., Hazafi G., Petrik S., Györe K., Nagy Zs.

Kecskeméti József edző: Az első félidő visszafogottabb játéka betudható a kulturáltan játszó látogatóknak, a szembeszélnek illetve a téttel járó görcsösségnek. Az első helyezett csapatot fogadtuk és győztük le, teszem hozzá, megérdemelten a második játékrészben, maximálisan kihasználva az időjárás adta lehetőségeket, amihez Nagy Zsolt extra teljesítménye is kellett. Dicsérnem kell a fiúkat, szépen játszottak és az egy az egy elleni szituációkat is jóval nagyobb százalékban nyerték meg a ceglédi srácok és végre kapott gól nélkül zártunk egy összecsapást. Amiért keserű a szám íze az Angyal Martin sérülése, akinek a csapat nevében is mielőbbi visszatérést kívánok! Jövő héten ismét rangadó, nehéz, de nem megoldhatatlan feladat.

U17

Ceglédi VSE – Jászberény 1:4 (0:1)

Cegléd: Kis Cs. – Bognár M., Kotlár Zs., Simon P., Kovács R., Faragó M., Szarvas G., Menich B., Dudás G., Pintér Sz., Gulyás T.

Csere: Horváth Z., Palotai B., Kuthy G.

Gól: Simon P.

Edző: Kemenes György.

U15

Jászberény – Ceglédi VSE 0:0

Cegléd: Abdel Magid,  Lakos, Szebeni, Ecseri, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Máté, Vincze, Kartali.

Cserék: Kelemen, Szabó, Kanyó.

Jók: Juhász, Vincze.

Ványi Zsolt edző: Lemásoltuk a tavalyi mérkőzésünket, de most nem sikerült összehozni a győzelmet jelentő találatot. Végigtámadtuk az egész meccset, de a helyzeteink kimaradtak. A kontratámadásokra berendezkedő ellenfelünknek egy komoly lehetősége volt. Sajnos ebben a meccsben ma csak ennyi volt.

U14

Jászberény – Ceglédi VSE 0:0

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Csepregi, Tóth, Szabó, Ungureán, Fajkó, Ványi, Valkai, Pásztor, Medve.

Cserék: Borics, Kovács, Szaniszló, Hrabovszki, Fülöp.

Jók: Gavaldik, Mocsári, Tóth, Ványi, Valkai.

Farkas János edző: Igazi férfias küzdelem volt, a rossz és felázott talajú pályán. Igazságos eredmény született.

U13

Törökszentmiklós – Ceglédi VSE 4:3

Cegléd: Rimóczi J., Palásti B., Plangár G., Takács B., Tóth M., Gál D., Persa Z., Szabó K., Kovács K., Takács P., Takács Gy.

Cserék: Győri Á., Zsemlye P., Détári J.

Gól: Takács Péter, Kovács Kolos 2.

Klemenc Attila edző: A mérkőzést odaajándékoztuk az ellenfélnek. Kétgólos vezetésnél a három potyagól az nagyon sok. A bekapott gólok után sikerült rendezni a sorainkat, nagyon sok helyzetet alakítottunk ki és egy nagyszerű távoli lövés után kiegyenlítettünk. A csapat győzni akart, de egy kontratámadásból gólt lőttek a hazaiak és ezzel megszerezték a győzelmet. Tanulnunk kell a hibáinkból!

U10

Vasárnap Bozsik fordulót rendeztek Nagykőrösön. Az idősebb játékosok ellen is próbálták a gyerekek az edzésen tanultakat gyakorolni, sikerrel. A csapatból Gigor László kapott külön jutalmat a kiváló védőmunkájáért.

CVSE U10 – Törtel U11   6-1

Gól: Márok B. 2, Révész M. 2, Jankovics Á., Hank M.

CVSE U10 – Nagykőrös U11   11-0

Gól: Márok B. 3, Sinka M. 3, Eszes M. 2, Hank M. 2, Kósik T.

CVSE U10 – Törtel U11   8-0

Gól: Kósik T. 2, Jankovics Á., Márok B., Sinka M., Hank M., Révész M., Eszes M.

CVSE U10 – Nagykőrös U11   10-0

Gól: Márok B. 3, Révész M. 2, Eszes M. 2 , Jankovics Á., Kósik T., Hank M.

Cegléd: Andó Botond, Gigor László, Jankovics Ákos, Révész Máté, Eszes Martin, Márok Benedek, Kósik Tamás, Sinka Martin, Hank Milán, Kádár Zalán, Bujáki Botond.

Edző: Kecskeméti József.