Utánpótlás női kézilabda

624

A Ceglédi Kék Cápák két korosztálya is lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzéseit. A tabella 5. helyén álló serdülők a 4. helyezett Vecsés otthonában súlyos vereséget szenvedtek, az U9-es csapat pedig Solymáron kikapott a Farkasvártól, majd legyőzte az Érdet a helyettes edzőként beugró Keszthelyiné Tóth Ildikóval.
Serdülő
Vecsés SE – Ceglédi Kék Cápák 38-17 (15-8)
Vecsés, 50 néző, vezette Acsai, Csorba.
Cegléd: Kopcsa, Hornyik (kapusok), Takács 5, Peszeki 5 (3), Kökény 3 (1), Koncsik 1, Kovács 1, Takó 1, Simon A. 1, Varga, Farkas, Imregi. Edző: Dávid Sándor.
Kiállítás: 2, ill 4 perc
Hétméteres: 4/3, ill. 5/4
Dávid Sándor: Egy nagyon jó csapat ellen léptünk pályára. A lányoknak elmondtam a meccs előtt a taktikát, melyet 70-80 százalékban be tudtunk tartani. Gyengén védekeztünk, nagyon tiszteltük az ellenfelünket, de küzdöttünk, amíg az erőnk bírta. Tudásban magasabban vannak a vecsésiek, ráadásul sok labdát eladtunk, így tetemes lett a különbség a végeredményben. Ebből lehet tanulni, legalább látja az ember, hogy a jövőben mit kell fejleszteni. Gratulálok a lányoknak a szezonhoz.
U9
Farkasvár DSE – Ceglédi Kék Cápák 16-12 (8-6)
Cegléd: Kovács (kapus), Dobozi 5, Kaposvári 2, Ferenczi 2, Csombai 1, Tukacs 1, Öhler 1, Nagy, Kuszkó, Beréti. Edző: Keszthelyiné Tóth Ildikó.
Ceglédi Kék Cápák – Érd II. 10-8 (5-7)
Cegléd: Kovács (kapus), Kaposvári 5, Dobozi 2, Ferenczi 2 (1), Öhler 1, Nagy, Farkas, Csombai, Kuszkó, Tukacs, Beréti. Edző: Keszthelyiné Tóth Ildikó.
Keszthelyiné Tóth Ildikó: Ismét az U9-es csoporttal meccseltem, mert helyettesítettem Tóth Ágnest. Az első meccsen kikaptunk, persze nem az eredmény a legfontosabb, de nagyon jól helytálltak a lányok. A második mérkőzésen legyőztük az Érdet, akiknek már ebben a korosztályban azt tanítják, hogy a test-test elleni védekezés nagyon kemény legyen. Ezzel én nem értek egyet, volt is pityergés a meccs végén, de szerencsére túltették magukat rajta a lányok.