Utánpótlás vízilabda

447

Vasárnap az országos bajnokságban az ifjúsági, a serdülő és a gyermek korosztályú csapat a budapesti UVSE II. együtteseit fogadta.
A ifjúságiak összeszedett, fegyelmezett játékot produkálva nyerték meg a meccset.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – UVSE II. 11:10
Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 5, Tószegi Zoltán 2, Ecser Bence2, Rajkort Zsolt, Korb Zsombor.
A serdülőknél a tabellán a ceglédiek előtt álló vendégek nyertek. A csapatot ennek ellenére dicséret illeti, hiszen végigküzdötték a mérkőzést, helyenként jó játékot mutatva. Az ellenfél kihasználva fizikai fölényét sokszor a sportszerűség határát súrolva nyert.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – UVSE II. 6:14
Ceglédi gólszerzők: Ecser Bence 3, Fekete Ákos 2, Kiss Máté.
A gyermek korosztály meccsén az első két negyedben az ellenfél kihasználta a hazaiak hibáit és akkora előnyre tett szert, hogy a meccs második felében csak a kozmetikázás maradt. Így a ceglédiek nem tudták itthon tartani a győzelemért járó három pontot.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – UVSE II. 5:8
Ceglédi gólszerzők: Kecskeméti Koppány 2, Medveczki Gábor 2, Soós Titusz.
Szombaton a Markovits Kálmán 2006 Gyermekbajnokságban a budapesti Kőér utcai uszodában a Kecskemét ellen ugrottak medencébe a ceglédiek. A mérkőzésen a CVSE a kezdeményezést illetve irányítást már az elejétől kezdve átvette és a megbeszélt taktikát betartva, csapatként nyerte meg a meccset a csoportot magabiztosan vezető Kecskeméttel szemben.
Markovits Kálmán 2006 Gyermekbajnokság
KESI – Ceglédi VSE 7:11
Ceglédi gólszerzők: Kecskeméti Koppány 5, Csernus Flóra, Fábián Olivér, Gujka Dominik, Farkas Zalán, Kakuk Ákos, Borsos Blanka.