Utánpótlás vízilabda

754

Megkezdték a pontvadászatot a CVSE Vízilabda Szakosztályának utánpótláscsapatai, és rögtön egy dupla fordulóval.

Február 2.

Országos ifjúsági vízilabda-bajnokság

SZVSE (Százhalombatta) – Ceglédi VSE 7:20

Ceglédi gólszerzők: Simon Balázs 11, Petrényi Botond 6, Nagy Dávid 2, Szilágyi Márk.

Az ifjúsági csapat magabiztos játékkal és Simon Balázs kiemelkedő teljesítményének köszönhetően bezsebelte a három pontot.

Országos serdülő vízilabda-bajnokság

SZVSE (Százhalombatta) – Ceglédi VSE 8:21

Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 6, Tószegi Zoltán 5, Rajkort Zsolt 3, Nagy Dávid 2, Kochan Dániel, Forgó Martin, Csáti Márton, Gáspár Tamás, Gál Dániel.

Már a meccs első negyedében eldőlt a három pont sorsa, hiszen a CVSE fegyelmezett játékkal 7:1-re ellépett. A mérkőzés hátralevő részében az előnyt tovább növelték és magabiztos játékkal nyertek a ceglédiek.

Országos gyermek vízilabda-bajnokság

SZVSE (Százhalombatta) – Ceglédi VSE 11:10

Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 5, Szendrei Dávid 3, Tarbály Zoltán 2

A gyermek csapat megilletődötten kezdett és így többgólos előnyhöz jutott a hazai gárda. Az utolsó két negyedben jelentősen feljavult a védekezésük, de támadásban pontatlanok voltak. A negyedik játékrészt hiába nyerték 3-0-ra, nem sikerült a pontszerzés.

Február 4.

Országos ifjúsági vízilabda-bajnokság

Ceglédi VSE – Kaposvári VK 7:10

Ceglédi gólszerzők: Simon Balázs 5, Bicskei György 2.

Vasárnap az első mérkőzést az ifjúságiak játszották a bajnokságot veretlenül vezető kaposváriak ellen. A meccset elvesztették a nem éppen magas színvonalú játékvezetés mellett, de dicséret illeti Simon Balázst, Bicskei Györgyöt, Bezzeg Marcellt és a serdülő csapat játékosait a tisztességes helytállásért, hisz a bajnokságot vezető együttes most játszotta legszorosabb mérkőzését eddig.

Országos serdülő vízilabda-bajnokság

Ceglédi VSE – Kaposvári VK 14:13

Ceglédi gólszerzők: Nagy Dávid 3, Milus Dávid 3, Rajkort Zsolt 2, Tószegi Zoltán 2, Csáti Márton 2, Korb Zsombor, Forgó Martin.

A serdülő csapat játékosainak nagy része egy nagyon nehéz ifjúsági mérkőzést követően ugrott a medencébe, hogy korosztályukban álljanak helyt.  A meccset Nagy Dávid bravúros góljával kezdték meg, melyet még öt követette ebben a negyedben és az ellenfél csak kettővel tudott válaszolni, így 6:2-es első negyedet követően bizakodóan várták a folytatást. A második negyedben viszont felébredt a Kaposvár, s szép lassan ledolgozta hátrányát a negyedik negyedre. A mérkőzés utolsó negyede nagy csatát hozott valamint kevés gólt, így a mérkőzés végeredménye 9:9-es döntetlen lett. Következhetett a büntetőpárbaj, mivel a bajnokságban nincs döntetlen. A sorozatban – ami 5-5 lövést jelent – a kapus Zöldi Péter tovább remekelt és védésének köszönhetően a párbajt megnyerve a mérkőzésért járó 2 pont is itthon maradt.

Országos gyermek vízilabda-bajnokság

Ceglédi VSE – Kaposvári VK 16:10

Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 7, Szendrei Dávid 6, Tarbály Zoltán, Orosz Zoltán, Medveczki Gábor.

A gyermekcsapat a tabellán jóval előrébb álló Kaposvár ellen a mérkőzés elejétől magához ragadtuk a kezdeményezést és végig vezetve, nagy iramot diktálva kiütéses győzelmet aratott. Mind védekezésben, mind támadásban ellenfele fölé nőtt. Tótin Patrik remekelt a kapuban és Fekete Ákos, Szendrei Dávid gólerős volt elöl. Az egész csapat dicséretet érdemel!

Budapest LSU-10

Ceglédi VSE – Oázis 16:6

Ceglédi gólszerzők: Farkas Zalán 5, Banai Máté 3, Rétyi Roland 3, Szendrei Attila 2, Pusztai Márton, Tomcsányi Alex, Bori Noel.

Az első és a második negyedben is már remek vízilabdát játszott, jó védekezést és látványos támadójátékot mutatott a Budapest LSU-10 bajnokságban szereplő csapat. A harmadik és negyedik negyedben mindenki játéklehetőséget kapott, de így is megmaradt a csapat stílusa és eredményessége. Ki kell emelni a góllövőkön kívül Szondi Marcit, aki úgy irányított, szerelt és passzolt, mint a nagyok. A ceglédiek ismét megmutatták, hogy jó úton járnak, mert már csapatként tudnak játszani.