Utazz Ceglédre!

1098

Idén is külön standon mutatkozik be Cegléd a budapesti Utazás kiállításon. A legnívósabb országos turisztikai szemlén a városok saját értékeikre, látványosságaikra hívják fel a figyelmet. Cegléd a fürdő és az aquapark nyújtotta élmények mellett a fesztiválokat és a megújuló belvárost is kínálja az érdeklődőknek. A Hungexpo területén egész hétvégén várják az utazás szerelmeseit. Cegléd a „D” pavilon 202-es standjánál található.

Idén is színes felhozatal fogadja az Utazás kiállításra érkezőket a budapesti Hungexpo területén. A Balaton környékének legjobb kikapcsolódási lehetőségeiről éppúgy naprakész információt lehet kapni, mint az Észak-magyarországi nagyvárosok vagy az Alföld nevezetességeiről. Cegléd hosszú évek óta mindig jelen van a kiállításon. A város standjánál idén is sok meglepetéssel, kiadványokkal készültek az érdeklődőknek. Most például van szerencsekerék, amit egy Cegléddel kapcsolatos kérdőív kitöltése után lehet megpörgetni. Majd különböző ajándékokat, bögrét, nyakpántot és tollat is lehet nyerni.

Családok, fiatalok és idősebbek egyaránt érdeklődtek a város iránt. A legtöbbeknek a fürdő és az aqaupark kínálta lehetőségek tetszettek, de a nyári rendezvények is sokak kíváncsiságát felkeltette. A fürdő dolgozói karszalagokat adtak át az érdeklődőknek. A karszalagokat pedig érdemes megtartani, hiszen utána a fürdő facebook oldalán belépőjegyeket és kedvezményeket lehet vele nyerni. Az utazás kiállítás egész hétvégén látogató. Cegléd a „D” pavilon 202-es standjánál található.