Utazz Ceglédre!

1300

Idén is külön standon mutatkozik be Cegléd a budapesti Utazás kiállításon. A legnívósabb országos turisztikai szemlén a városok saját értékeikre, látványosságaikra hívják fel a figyelmet. Cegléd a fürdő és az aquapark nyújtotta élmények mellett a fesztiválokat és a megújuló belvárost is kínálja az érdeklődőknek. A Hungexpo területén egész hétvégén várják az utazás szerelmeseit. Cegléd az „A” pavilon 210-es standjánál található.

 Idén is színes felhozatal fogadja az Utazás kiállításra érkezőket. A Balaton környékének legjobb kikapcsolódási lehetőségeiről éppúgy naprakész információt lehet kapni, mint az Észak-magyarországi nagyvárosok vagy az Alföld nevezetességeiről. Cegléd hosszú évek óta mindig jelen van a kiállításon. A város standjánál idén is sok meglepetéssel, kiadványokkal készültek az érdeklődőknek.

Családok, fiatalok és idősebbek egyaránt érdeklődtek Ceglédről. A legtöbbeknek a fürdő és az aqaupark kínálta lehetőségek tetszettek, de a nyári rendezvények is sokak kíváncsiságát felkeltette.

TAKÁTS LÁSZLÓ, polgármester: A laskafesztivált is szeretnénk minél inkább népszerűsíteni és minden kulturális rendezvényünket, valamint minden olyan turisztikai lehetőséget, amellyel Cegléd büszkélkedhet.

A ceglédi fürdőben június elején birtokba vehetik a vendégek az új hullámmedencét és az aquaparkban is fejlesztést tervez az önkormányzat-mondta Takáts László,aki ma délelőtt meglátogatta a ceglédi standot. A polgármester beszélt arról is: a belváros szépítésével is egyre közelebb lép a város ahhoz, hogy minél jobb kép alakuljon ki a hozzánk érkezőkben.

TAKÁTS LÁSZLÓ, polgármester: Én hiszem azt, hogy minél színesebb egy közönség, minél többen jönnek a városunkba, annál többek leszünk mi is. A belváros megújításának igenis van egy olyan vonulata is, hogy turisztikailag minél vonzóbb legyen Cegléd, amellett természetesen hogy a város lakói még jobban érezzék magukat.

A ceglédi standnál korhű ruhába, majd fürdőköntösbe öltözött fiatalok hívták fel a figyelmet a város tradícióira és vizes élményeire. Az utazás kiállítás egész hétvégén látogató a budapesti hungexpo területén. Cegéld az „A” pavilon 210-es standjánál található.