Véres küzdelem

654

A leány kézilabda U11-es országos gyermekbajnokság Kovács László Régióbajnoka címért öt csapat szállhatott harcba az idén. A kétfordulós küzdelem első játéknapjának Cegléd adott otthont, ahol a Ceglédi Kék Cápák az Euronovexet és a Vácot fogadta. A ceglédi lányok erőn felül küzdöttek, de nem sikerült bravúrpontokat szerezni a Gál József Sportcsarnokban.

Leány kézilabda U11-es országos gyermekbajnokság

Ceglédi Kék Cápák – Euronovex USE 16-22 (6-11)

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Takó Emese 6/3, Kökény Hanna 5/2, Imregi Boglárka 2/1, Kádár Kata 1, Pető Luca 1, Pintér Zsófia 1, Kelemen Réka, Orlov Katinka, Omelka P. Kíra, Csombai Mirella, Mihály Evelin.

Kiállítások: 6 ill. 4 perc.

Hétméteres: 10/6 ill. 1/0.

Ceglédi Kék Cápák – Ipress Center-Vác 17-20 (12-8)

Ceglédi gólok: Takó Emese 6/2, Kökény Hanna 6/1, Imregi Boglárka 2, Omelka P. Kíra 1, Pető Luca 1, Pintér Zsófia 1.

Pudics Zsolt edző: Óriásit küzdöttek a lányok, de nem bírtuk erővel a meccsek teljes játékidejét, nem tudtunk kétszer negyven percig száz százalékig koncentrálni, ami több buta hibát eredményezett. Sajnálom a csapatot, mert nem sok hiányzott a bravúrhoz. Az Euronovex ellen kiharcolt tíz(!) büntetőből négyet kihagytunk, amelyből három egyenlítő találat lett volna. A váci meccsre még soha nem látott motiváltsággal léptünk pályára, öt góllal is vezettünk már a második félidőben, amikor ellenfelünk brutális és agresszív játékra váltott. Erre a stílusra nem voltunk felkészülve, mondjuk még sohasem kellett a fogát kivert, vérző szájú játékosomat lehozni az U11 egyik meccséről sem. Ahogy csattantak a pofonok, úgy fogyott az előnyünk és a magabiztosságunk, majd 17-17-nél, két perccel a vége előtt hátrányba kerültünk, amit a Vác 3-0-ra nyert. A vereségek ellenére gratulálok a csapatnak!