Vereség az utolsó 2016-os mérkőzésen

921

Ahhoz a Békéscsabához látogatott a CVSE NB II-es labdarúgócsapata, amely ellen nagyszerűen indult a bajnokság Albertirsán. Azóta mindkét együttessel sok minden történt, míg a Cegléd a tabella végére került, addig az ellenfél az első harmadába. Ettől függetlenül a CVSE számára fontos volt, hogy ismét megmutassa, mire képes a Békéscsaba ellen, hiszen pontszerzéssel zárva az aktuális naptári évet a téli szünetre nyugodtabban mehetett volna pihenni a csapat.

Nagyon jól kezdődött a mérkőzés, Szabó Viktor megszerezte a vezetést, majd egy Tóth Milán elleni szabálytalanság után Albert Ádám értékesítette a büntetőt, így 2:0-ra vezetett a Cegléd. Az első játékrész további részében még több lehetőséget alakított ki, amiből aztán sajnos nem sikerült újabb gólt szerezni. A hazaiaknak azonban egy lehetősége sem akadt, egészen a félidő végéig, amikor Horváth védett nagyot egy középre fejelt labdánál. A második félidőben várható volt, hogy rohamozni fog a Békéscsaba, ez meg is történt és sajnos nagyon gyorsan szépíteni is tudtak, miután egy mentési kísérletnél egy ceglédi játékos fejéről került a kapuba a labda.

Ez után természetesen tovább támadott a Békéscsaba, Horváth nagy védései tartották meccsben a csapatot. Sajnos a kitámadó Békéscsabát nem tudta eredményesen megkontrázni a CVSE, így végül meg is fordították a mérkőzést. 3:2-es hazai vezetésnél ismét meccsbe került a Cegléd, megvoltak a lehetőségek, de egy ellentámadás után a Békéscsaba eldöntötte a mérkőzést, ami végül 4:2-es viharsarki győzelemmel zárult.

Következik a téli szünet, ami után nagy munkába kell fognia a csapatnak, hogy bent maradjon az NB II-ben.