Vereségek

602

A labdarúgó NB II 11-ik fordulójában, október 3-án 2:0-s vereséget szenvedett a CVSE. Majd következett Tiszakécskén a 12-ik játéknap találkozója, a Cegléd – Kazincbarcika összecsapás.
Az összecsapás fontosabb történései:
10. perc: A kiugró Csirmazt Mikló az ötösön lerántotta. A büntetőt Oldal értékesítette. 1-0.
19. perc: Nyilas az ellene elkövetett szabálytalanságért megítélt szabadrúgást a hosszú felső sarok felé lőtte, Somodi biztosan védett.
27. perc: Farkas – Nyilas – Oldal volt a labda útja, majd a csatár megcélozta a bal alsó sarkot. Néhány centit tévedett.
38. perc: Tóthot Preklet vágta fel a 16-oson belül. Ez is 11-es! A kapus jobbra vetődött, Lukács a labdát balra rúgta. 1-1.
48. perc: A vendégek jutottak szabadrúgáshoz. A kapu elé ívelt labda egy játékos fejéről a teljesen üresen hagyott Lukácshoz került, aki közvetlen közelről nem hibázott. 1-2.
63. perc: Rétyi beadásával Nyilas került ordító helyzetbe, de olyan közel került a kapushoz, hogy nem tudta mellette elrúgni a labdát. Nagy egyenlítési lehetőség volt.
64. perc: A remek cselekkel magát tisztára játszó Asztalos lövése a bevetődő védőn akadt el.
78. perc: Most Tóth cselezett jól a másik oldalon és ő gólt is szerzett! A vetődő Mursits alatt lőtte be a hálóba labdát. 1-3.
A Kazincbarcika a 79-ik, majd a 81-ik percben növelhette volna előnyét, bebiztosíthatta volna győzelmét, de előbb Mikló, majd Tóth fejese is elkerülte a kaput.
Az alacsony színvonalú, az utolsó percektől eltekintve kevés, kaput veszélyeztető eseményt hozó mérkőzés végeredmény 1-3 lett.