Vereséggel búcsúzott a felnőtt csapat a 2018-as évtől

495

A felnőtt férfi vízilabda OB I/B-s csapat az év utolsó hazai mérkőzését péntek este a Szeged ellen játszotta, míg szombaton az utánpótláscsapatok közül a Markovits Kálmán 2006 Gyermekbajnokságban szereplő együttes Budapesten vendégszerepelt.
A felnőtt csapat azt a profi Szegedet látta vendégül, amely a feljutásra aspirál, mivel a tavalyi évben kiesett az első osztályból, és szeretne a szezon végén bajnokként visszakerülni a magasabb osztályba. A ceglédi csapat a komoly költségvetésű gárda ellen betegségek és egyetemi elfoglaltságok miatt hiányosan tudott kiállni és tisztes helytállással szenvedett vereséget. A mérkőzés egyik érdekessége, hogy a Ceglédet irányító Horváth Viktor 4 évig volt a szebb napokat is megélő Szeged vezetőedzője.
Férfi vízilabda OB I/B, december 7.
Ceglédi VSE – Szeged 5:12
Ceglédi gólszerzők: Simon Gábor 2, Juhász Benjamin, Muth Dániel, Simon Balázs.
Szombaton a Markovits Kálmán 2006 Gyermekbajnokságban a Kecskemét ellen mérkőzött a Cegléd a budapesti Hajós Alfréd uszodában. A meccs sajnos a ceglédiek számára nem úgy alakult, ahogyan készültek rá, az első két negyedben az ellenfelük kihasználta hibáikat és olyan nagymértékű előnyre tett szert, amit már behozni nem tudtak. A mérkőzésen rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de sajnos a befejezés rendre elmaradt illetve a védekezésük sem a tudásuknak megfelelően sikerült.
Markovits Kálmán 2006 Gyermekbajnokság
KESI – Ceglédi VSE 15:10
Ceglédi gólszerzők: Fábián Olivér 4, Borsos Blanka 3, Gujka Dominik 2, Szikszay Milán.
December 15-én, szombaton a Rusorán Péter 2005 Gyermekbajnokságban szereplő ceglédi csapat az UVSE együttesét fogadja 13 óra 30 perces kezdéssel a Városi Sportuszodában.