Vereséggel kezdődött a tavaszi szezon az utánpótlásban

1178

A hétvégén a Ceglédi VSE Vízilabda Szakosztályának az országos bajnokságban szereplő fiú utánpótlás csapatai Budapesten megkezdték a tavaszi szezont az Oázis SC együttesei ellen.

Vasárnap délután először a gyermek korosztály szállt vízbe. A csapat a mérkőzést szezon eleji formában kezdte, ezért az ellenfél az első negyedet kétgólos előnnyel zárta. A ceglédiek megpróbáltak felzárkózni, de a második negyedben több súlyos hibát követtek el, a rivális könnyedén növelte előnyét, ezért csak az eredmény szépítésére volt lehetőség.

Oázis SC – Ceglédi VSE 13.9

Góllövők: Pákozdi Máté 5, Szabó Bendegúz 3, Ecser Bence.

Következtek az ifjúságiak, ahol a meccs feléig felváltva estek gólok így a harmadik negyed kezdetén a mérkőzés állása döntetlen volt. A találkozó második felében viszont nem sikerült gólra váltani a kidolgozott helyzeteket, így az Oázis a harmadik és negyedik negyedben lőtt 3 góllal megnyerte a mérkőzést.

Oázis SC – Ceglédi VSE 7:4

Góllövők: Simon Balázs 3, Bicskei György.

A serdülők jól kezdték a mérkőzést, jól használták ki a helyzeteket. A meccsen a második negyedig partiban voltak, de sajnos a harmadik negyed közepére elfáradtak és hibát hibára halmoztak, amit az ellenfél kihasználva ötgólos előnyre tett szert, s ez meccs végéig kitartott.

Oázis SC – Ceglédi VSE 14:7

Góllövők: Milus Dávid 3, Tószegi Zoltán 3, Rajkort Zsolt.

A hétvégén az utánpótlás fiú csapatok Békéscsabán folytatják a bajnokságot. A szakosztály további együttesei a tavaszi fordulót február végén kezdik meg.