Veretlenül őszi bajnokok

147

A serdülő leány III. osztályú kézilabda-bajnokság első helyén telelhet a Ceglédi Kék Cápák korosztályos csapata. A Cápák itthon játszották idei utolsó bajnoki mérkőzésüket, s mivel az Abonyt is sikerült legyőzni, megtartották veretlenségüket, sőt még pontot sem veszítettek a 11 forduló során.
Serdülő leány III. osztályú kézilabda-bajnokság, december 4.
Ceglédi Kék Cápák – Abonyi KC 28–19 (11–7)
Cegléd, 100 néző, vezette Forgács, Mestyán.
Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Kökény Hanna 8, Peszeki Laura 4 (1), Farkas Fruzsina 4, Tóth Fruzsina 3, Vágány Noémi 3 (1), Baricza Viktória 3, Imregi Boglárka 1, Pintér Zsófia 1, Kádár Kata 1, Simon Anna.
Hétméteres: 5/2, ill. 5/4.
Kiállítás: 6, ill. 0 perc.
Ade Sowunmi edző: Túl vagyunk az őszi szezon utolsó mérkőzésén és úgy zárhatjuk a félévet, hogy tudjuk, pontelőnnyel kezdhetjük a tavaszi szezont. Az utolsó hazai meccsünk nem úgy sikerült, ahogy én szerettem volna, hogy mindenki örömjátékkal és mosolyogva fejezze be a 2019-es évet, de azt nagyon jó volt látni, hogy az újonnan tanult dolgokat is elővették és sikeresen véghezvitték a lányok. Gratulálok a csapat minden tagjának az egész féléves hozzáálláshoz, küzdéshez és az akadályok ellenére sikeresen véghezvitt őszhöz!