Vérfürdőzés a Budai úton

828

Boszorkányok a bejáratnál, zombik a medencék körül, vörösen izzó fények. Akár egy horror film egyik szereplőjeként is érezhették magukat azok, akik a hétvégén kilátogattak a Ceglédi Gyógyfürdőbe. A Patkós Irma Művészeti Iskola diákjainak a segítéségével igazi vérfürdőt rendeztek a komplexumban.

Rémisztő környezetben strandolhattak a hétvégén a Ceglédi Gyógyfürdőbe kilátogatók. Zombik, vámpírok és boszorkányok ijesztgették a fürdőzőket.

TÓTIN LÓRÁNT, ügyvezető, Ceglédi Termálfürdő Kft.: ,,Megtetszett nekünk is, hogy több helyen rendeznek halloween-i bulit és gondoltuk fürdőben még nem volt, így hát egy vérfürdőzést szerveztünk a mai napra. A Patkós Irma Művészeti Iskola már a városban nagyon sok helyen megmutatta magát és igazán professzionális szinten tudnak ilyen programot szervezni, úgy hogy őket kerestük meg körülbelül egy hónappal ezelőtt és abszolút partnerek voltak.”

A fürdőzők szemmel láthatóan élvezték a különleges programot.

ÓCSAI JÁNOS: ,,Szerintem itt a halál barátommal, haláli jó, több zene, ami még talán kellene.”

A Patkós Irma Művészeti Iskola tanulói sokat készültek az estre. Még nem volt ehhez hasonló felkérésük.

ANDÓ LÁSZLÓ, igazgató, Patkós Irma Művészeti Iskola: ,,Tulajdonképpen három csoport köré tömbösítettünk. A bejáratnál a boszorkányok fogadják a vendégeket. Aztán a zombikra, meg a vámpírokra. Ez a három témakör jutott eszünkbe és ehhez kapcsolódóan választottunk dalokat, mozgást. Rögtönöznek is sokat, hiszen ők színésznek, táncosnak tanulnak, tehát nekik ez nem jelenthet feladatot, hogy ezt meg kell csinálniuk.”

Ez még csak a kezdet, hiszen a Gyógyfürdő még az idén több különleges programmal várja majd a vendégeket. Egyebek mellett december 10-én szeretnék újra megismételni a vérfürdőzést.– mondta Tótin Lóránt.

TÓTIN LÓRÁNT, ügyvezető, Ceglédi Termálfürdő Kft.: ,,Természetesen az adventi időszakban is várjuk a vendégeinket. Karácsony környékén, ugye 24-e amikor mi nem vagyunk nyitva, de az évben mondhatom, hogy ez az egy nap. Ezt leszámítva a téli szünetben, bizton számíthatunk nagy forgalomra. A kollegák teljes mértékben fel vannak készülve a vendégek fogadására. Továbbá december 31-én egy fergeteges szilveszteri buli lesz a medencetérben. Ezt már évek óta sikeresen megrendezzük.”

Bár a főszezon a nyár, ennek ellenére ősszel és télen is sokan látogatják a fürdőt – tette hozzá az ügyvezető. Továbbá egyre többen veszik igénybe az intézményben működő széleskörű gyógyászati lehetőségeket is.