Vízilabda OB I/B és utánpótlás

453

A Fradinak sikerült visszavágni az OB I/B rájátszásának első mérkőzésén, Cegléden elszenvedett veresége miatt. A találkozó jó iramban kezdődött, egészen az utolsó negyedig tartotta a lépést a CVSE a fiatalokból álló FTC-vel. Az utolsó negyedben viszont – ahogyan egész szezonban – a minőségi csere hiánya kiütközött és elfáradt a csapat, így vereséget szenvedett.
Férfi vízilabda OB I/B
FTC Telekom Waterpolo – Ceglédi VSE 11:5
Ceglédi gólszerzők: Hajek Zsombor 2, Ujházi Andor, Muth Dániel, Simon Balázs.
Kaposvárott az ifjúsági csapat kezdte meg a szereplést. A bajnokság első helyén álló Kaposvárban több OB I-es játékos is szerepel, így nem tudta megnehezíteni a dolgát a Cegléd és sima vereséget szenvedett.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Kaposvári VK – Ceglédi VSE 17:4
Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 2, Rajkort Zsolt, Forgó Martin.
A tabellán elfoglalt helyeknek megfelelő eredmény született a serdülők találkozóján. A kaposvári csapat kihasználva a hazai pálya előnyét a durvaság határát súrolva tartotta otthon a 3 pontot.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Kaposvári VK – Ceglédi VSE 15:8
Ceglédi gólszerzők: Ecser Bence 4, Fekete Ákos 3, Szendrei Dávid.
A gyermekcsapatok mérkőzése jó iramú volt, és végig vezetve, magabiztosan, hosszú idő után újra csapatként játszva zsebelte be a győzelmet a Cegléd.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Kaposvári VK – Ceglédi VSE 8:11
Ceglédi gólszerzők: Kecskeméti Koppány 3, Szabó Róbert 3, Szendrei Dávid 3, Medveczki Gábor 2.
A Rusorán Péter 2005 Gyermekbajnokságban szereplő csapa az FTC vendégeként a budapesti Kőér utcai uszodában mérkőzött. A találkozó a vártnál nehezebben kezdődött, a kidolgozott helyzeteiket rendre kihagyták és védekezésben is sokszor alapvető hibákat követtek el, amit az ellenfelük kihasznált és gólra váltott. A mérkőzés harmadik negyedéig a gólok felváltva estek és szoros volt az eredmény, de a nagyszünetet követően rövidzárlat alakult ki a fejekben, és az FTC háromgólos előnyre tett szert. A 4. negyedben küzdöttek és megpróbálták megfordítani az eredményt a ceglédiek, de helyzeteik rendre kimaradtak.
Rusorán Péter 2005 Gyermekbajnokság
FTC Telekom Waterpolo II. – Ceglédi VSE 12:10
Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 5, Fábian Olivér 3, Kecskeméti Koppány 2.
A Königh György 2007 Gyermekbajnokságban a KSI-t fogadta a CVSE. A mérkőzés első felében a bajnokságot vezető KSI-vel felvette a harcot a Cegléd és keményen küzdött, s ez meglátszott a szoros eredményen is. A mérkőzés második felére viszont elfáradt a CVSE, ellenfele fizikálisan felőrölte, agresszív játékával megszerezte a vezetést, majd 6 gólra növelte előnyét, így magabiztosan nyerte meg a meccset.
Königh György 2007 Gyermekbajnokság
Ceglédi VSE – KSI 6:12
Gólszerzők: Farkas Zalán 3, Tomcsányi Alex, Szendrei Attila

Május 4-én, szombaton 11 órakor a felnőtt bajnokság folytatásaként a Budapest Honvédot fogadja a CVSE. Vasárnap 10 órai kezdéssel a gyermek, majd a serdülő és az ifjúsági országos csapat a Dunakanyar együtteseit látja vendégül valamint délután 17 órai kezdéssel a Markovits Kálmán 2006 Gyermekbajnokságban szereplő együttes a Tatabánya ellen ugrik a vízbe.