Vízilabda OB I/B és utánpótlás

494

A hétvégét pénteken a felnőtt csapat nyitotta meg, amikor a Székesfehérvár csapatát fogadta. Szombaton és vasárnap idegenben játszottak a fiú utánpótláscsapatok.
Az OB I/B-s mérkőzés végig szoros volt és kiélezett, felváltva estek a gólok. Sajnos a meccs vége előtt nem sokkal az ellenfél megszerezte a vezetést, amire már nem jutott idő válaszolni, így egygólos vereséget szenvedett a CVSE.
Férfi vízilabda OB I/B
Ceglédi VSE – Fehérvár VSE 10:11
Ceglédi gólszerzők: Simon Gábor 4, Muth Dániel 2, Milus Dávid 2, Hajek Zsombor, Ujházi Andor.
Az ifjúsági csapat a jobb fizikai adottságokkal rendelkező OSC-től sima vereséget szenvedett.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
A-HÍD OSC Újbuda – Ceglédi VSE 8:4
Ceglédi gólszerzők: Ecser Bence 2, Szilágyi Márk, Korb Zsombor.
A serdülők összecsapásán a második negyed közepéig volt azonos szinten a két csapat. Ezt követően a fizikai különbség a hazai csapat javára eldöntötte a mérkőzést. A ceglédi csapat végig küzdött, de ez most nem volt elég a győzelemhez.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
A-HÍD OSC Újbuda – Ceglédi VSE 16:5
Gólszerzők: Ecser Bence 2, Csáti Márton, Fekete Ákos, Kiss Máté.
A gyermekcsapat riválisa a bajnokság élmezőnyéhez tartozó korosztályos A-HÍD OSC Újbuda volt. A ceglédiek a mérkőzésen végig fegyelmezetten játszottak, helyzeteiket magabiztosan értékesítették és a kiélezett meccsen végig partnerei voltak az OSC-nek, de sajnos a végére megfogyatkoztak és elfáradtak, így nem maradt esély a győzelemre. Dicséret illeti a csapatot a küzdőszellem és a győzni akarás miatt.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
A-HÍD OSC Újbuda – Ceglédi VSE 12:9
Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Soós Titusz 3, Kecskeméti Koppány, Hajdú Kornél, Medveczki Gábor.
A területi budapesti bajnokságban szereplő 2005-ös és 2007-es csapatok Budapesten mérkőztek.
A Markovits Kálmán 2005 Gyermekbajnokságban a fiatalabb játékosokból álló A-HÍD OSC Újbuda II. együttesével játszotta első mérkőzését a rájátszásban a Vasutas. A mérkőzést kapkodva, egy kicsit idegesen kezdték a ceglédiek, kidolgozott helyzeteiket rendre kihagyták. A második negyedben fejben rendezték a dolgokat és a megbeszélt taktikát szigorúan betartva magabiztos előnyre tettek szert. Azt a mérkőzés végéig megtartották illetve fegyelmezett játékkal növelni is tudták, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.
Markovits Kálmán 2005 Gyermekbajnokság
Ceglédi VSE – A-HÍD OSC Újbuda II. 14:7
Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 4, Kecskeméti Koppány 3, Soós Titusz 2, Fábián Olivér, Gujka Dominik, Szabó Róbert, Avdic Benjamin, Hajdú Kornél.
A Königh György 2007 Gyermekbajnokságban az Ybl WPC ellen játszott a Cegléd. A meccsen sajnos vereséget szenvedtek, amit csak maguknak köszönhetnek, nem volt meg bennük a kellő győzni akarás. Fizikálisan nem volt erősebb az ellenfél, de a ceglédiek hagyták, hogy átvegyék az irányítást. Remélhetőleg ez a vereség kicsit fölébreszti a csapatot és tanulva belőle, megújult lendülettel veszik a további akadályokat.
Königh György 2007 Gyermekbajnokság
Ybl WPC – Ceglédi VSE 13:6
Ceglédi gólszerzők: Farkas Zalán 4, Banai Máté.

A hétvégén, február 23-án a férfi OB I/B-s csapat az A-HÍD OSC Újbudát fogadja. A mérkőzés 16 órakor kezdődik.