A kapitányságvezető tartott előadást

1211

A Ceglédi Rendőrkapitányság elmúlt évéről tartott beszámolót Török Csaba kapitányságvezető a Honvéd Nyugdíjas klubban. Idén is jelentős fejlesztéseket tudtak végrehajtani az állománynál. Bővültek a sportolási lehetőségek, továbbá év végére kapnak új járőrautókat is.

Török Csaba mindig nagyon szívesen tesz eleget a Dózsa György Honvéd Nyugdíjas Egyesület meghívásának. A kapitányságvezető már többször tartott előadást a klubhelyiségben, most a rendőrkapitányság elmúlt esztendőjének értékelésével készült.

TÖRÖK CSABA, rendőrkapitány, Ceglédi Rendőrkapitányság: ,,Összességében az eddigi eredményeink az előző évet tükrözik, azzal vannak párhuzamban. Tehát azok a főbb mutatók, amiket egyébként a járás közbiztonsági bűnügyi helyzete szempontjából relevánsok azok stagnálnak, ami egyébként jónak mondható, hiszen az elmúlt évben is, ha hosszabb időszakot hasonlítunk össze, akkor viszonylag jó évet zárt a Ceglédi Rendőrkapitányság.”

A hatékony munkavégzéshez minden a rendelkezésükre áll. Megfelelő gépjárműparkkal rendelkeznek és továbbra is az önkormányzatok maximális támogatását élvezik – hangsúlyozta. Ennek eredményeképp idén is jelentős fejlesztések zajlottak a rendőrkapitányságon.

TÖRÖK CSABA, rendőrkapitány, Ceglédi Rendőrkapitányság: ,,A sportolási lehetőségeket is tudtuk kicsit bővíteni szintén a ceglédi önkormányzatnak köszönhetően elég komoly fejlesztést tudtunk a konditeremben végrehajtani, ami a mi szempontunkból azért fontos, hiszen azért jó az, hogy ha jó kiállásúak a rendőrök, tehát ebben is előre tudtunk lépni.”

De beszélt arról is, hogy a 2013-ban kapott szolgálati járműveket is lecserélik még az év végén.

TÖRÖK CSABA, rendőrkapitány, Ceglédi Rendőrkapitányság: ,,Új járőrautókat fogunk kapni, így a mobilitással sem lesz semmilyen probléma. Itt a járásban egyébként, fontos az, hogy megfelelően tudjunk mozogni, hiszen Cegléd közigazgatási területe is óriási és ha menni kell egy bejelentésre azért nem mindegy, hogy mennyi idő alatt tud az ember odaérni. A járműpark tekintetében is minden rendben van.”

A jó eredmények nem csak a ceglédire, hanem a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra és az egész ország közbiztonsági helyzetére is igazak – mondta a kapitányságvezető.