A párosokon nem múlt a győzelem

382

Férfi asztalitenisz NB I, 3. forduló, szeptember 19.
Szuperinfó CVSE I. – BS-Plastic Soltvadkerti TE I. 6:8
Győztek: Gergye Zoltán 2, Zakar Kristóf 1, Tóth Kata 1, a Gergye-Medvegy és a Tóth-Zakar párosok.
Jól kezdett a Cegléd, mindkét párost megnyerte. Sajnos az egyéni meccsek során futottak az eredmény után az esélyesebb ellenféllel szemben. Két mérkőzés kulcsfontosságú volt, ahol utolérhették volna a riválist. A Gergye Zoltán-Lei Balázs illetve a Zakar Kristóf-Palatinusz Martin csata is 3:2 lett oda. Ha csak az egyik megvan, akkor döntetlen az eredmény a feljutással kacérkodó Soltvadkert ellen.
Asztalitenisz NB III
Szuperinfó-CVSE II. – Gödi SE I. 9:9
Győztek: Szalkai Attila 2, Török István 2, Tótin Kristóf 2, Bánfi Balázs 1 és a Szalkai-Török valamint a Tótin-Bánfi párosok.
Kis szerencsével meglehetett volna a győzelem, de igazságosnak mondható a döntetlen. A két páros itt is nyert. Sajnos Szalkai Attila első mérkőzését elvesztette a 4. játékos ellen, ami érthető, hiszen munkából „esett be”, viszont a második számút megverte, miután belejött a játékba. Az iksz igazi csapatmunka volt, hiszen a Ceglédből mindenki tudott egyéni meccset is nyerni, míg az ellenfélnél ketten nyertek hetet.
Asztalitenisz Pest Megye I/B-C, szeptember 20.
Prémium Gyáli ASE III. – Szuperinfó-CVSE IV. 6:12
Győztek: Unghváry András 4, Bíró Ferenc 4, Petrik András 2, Telek Kristóf 1 és a Bíró-Unghváry páros.
Magabiztos győzelem született Gyálon, ahol Bíró Ferenc négy győztes mérkőzéssel mutatkozott be a csapatban. Unghváry András fájós térddel is hozta az összes meccsét, Petrik András második győzelmét nagyszerű játékkal érte el. Telek Kristóf egy győzelme mellé játszmákat is „csipegetett” rutinosabb ellenfeleivel szemben.