A Vecsést is legyőzte a CKKSE

530

Az újonc Mezőkövesd idegenbeli legyőzése után az ugyancsak újonc Vecsés együttesét fogadta a Ceglédi KKSE együttese a férfi kézilabda NB I második fordulójában. A találkozó ellentétes félidőket és hazai győzelmet hozott.
Az első játékrész meglepetésre a vendégeké volt. Lászlai góljára Simányi válaszolt, s 1-1-után végig a Vecsés vezetett. Volt, amikor négy góllal is. 7-11 illetve 8-12 volt ekkor az állás, és 11-13 volt akkor. amikor helyet cseréltek a csapatok. Még szerencse, hogy a játékrész utolsó gólja, amit Vizner dobott a szélről, már időn túl esett.
Fordulás után változott a játék képe. A hazaiak védekezése jobbá, agresszívabbá vált. Ennek köszönhetően sikerült néhány könnyű gólt is dobni. Így tett Juhász is /5/, aki gyorsan egymás után kétszer is eredményes volt. Az első ilyen találata a 37. percben esett, mellyel a vendéglátók 15-14-re átvették a vezetést. A későbbiekben a Cegléd egy-két gólos előnye mellett néha egyenlő volt az állás. Utoljára 20-20-nál, a 49. percben. Ezután az egyre jobban elfáradó vendégeknek előbb Juhász emberhátrányban lőtt gólt, majd a hazaiak egymás után még kétszer is eredményesek voltak. A győzelmet 23-22 után Radnic biztosította be. A küzdelmes összecsapás végeredménye így 24-22 lett.