Asztalitenisz eredmények

633

Férfi asztalitenisz NB I, május 13.
Szuperinfó-CVSE I. – Kiskunfélegyházi ASE I. 9:9
Ceglédi győztesek: Biedermann Dániel 3, Ócsai Máté 2, Molnár Gergely 2, Benyovszki Gábor 1 és a Molnár – Biedermann páros.
A bajnokság második helyezettjét fogadta a Cegléd az NB I utolsó előtti fordulójában. Az esélyt növelte, hogy az 1-es számú játékosuk sérült lett és a beugró nem képviselt olyan játékerőt. Hamar megcsillant a győzelem lehetősége, hiszen az első körben Biedermann Dániel megverte az ellenfél legjobbját 3:2-re, így ha mindenki hozza a kötelezőt, akkor nincs gond. Sajnos Benyovszki kiújuló lábsérülését az ellenfél kihasználta, így egyet tudott nyerni és Dani nagyon szoros meccsen kikapott a 2-es számú játékostól.
Összességében nem lehetünk elégedetlenek, csak az elhalasztott lehetőség miatt bosszankodhatunk.
Asztalitenisz NB III, május 12.
Szuperinfó-CVSE II. – Tápiógyörgye I. 10:8
Ceglédi győztesek: Szalkai Attila 3, Hörömpő Ferenc 3, Lőrinczi Károly 3, Koroknay Tamás 1.
Ha minimális különbséggel is, de sikerült nyerni. Némedi Zalán veretlen maradt az ellenfélnél, de egyedül kevés volt és így igazi csapatsiker született.
Pest Megye I/A
Szuperinfó-CVSE III. – Újhartyán VSE I. 10:8
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 2, Szabó Márk 1, Koncz Ábel 1 valamint a Koncz-Tótin és a Fodor-Szabó párosok.
Szoros, izgalmas meccsen sikerült itthon tartani a három pontot. Fodor Árpád nem talált legyőzőre és a Tótin-Koncz páros fontos győzelmet aratott, meccslabdát hárítva a döntő játszmában.
Pest Megye I/C, május 11.
Szuperinfó-CVSE IV. – Dunaharaszti III. 2:16
Ceglédi győztes: Hegyi Gergő 2.
A bajnokságot vezető és szinte biztos, hogy azt majd meg is nyerő DMTK nem bízta a véletlenre és magabiztosan győzött. A ceglédi csapatban egyedül Hegyi Gergő tudott nyerni, mindkét meccsét döntő játszmában hozta.