Évértékelő értekezletet tartottak

1086

Évértékelő értekezletet tartottak a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltsége. Az ünnepélyes állománygyűlésen Branyiczky Márk tűzoltó ezredes, igazgató, a társszervek, önkormányzatok képviselői, valamint a Kirendeltség tiszti állománya vett részt.

A Kirendeltség éves munkáját a kirendeltség új megbízott vezetője, Nagy Péter tűzoltó alezredes mutatta be. A kirendeltség 2016-ban is maradéktalanul ellátta minden feladatát – fogalmazott.

NAGY PÉTER, tű. alezredes, kirendeltségvezető: ,,Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltség irányítás és együttműködési területe során, a feladat szabást következetesen és célorientáltan végzik. Szakirányítást a felügyelők átgondolt végrehajtással az integrált katasztrófavédelmi szemlélet nevében zajlik.”

Ezek után Branyiczky Márk tűzoltó ezredes tűzoltósági tanácsos a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója értékelte a Kirendeltség éves munkáját. Méltatta a korábbi kirendeltségvezető munkáját, valamint elismerően nyilatkozott a kirendeltség állományának hozzáállásáról és teljesítményéről.

BRANYICZKY MÁRK, tű. ezredes, igazgató, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: ,,7065 olyan esemény volt 2016-ban, amit a készenléti egységeink és a műveletirányításával gyakorlatilag sikeresen felszámoltunk. Ez óriási szám. Amikor azt mondjuk, hogy természeti, vagy civilizációs csapás nem érinti az országot egy adott évben, ettől függetlenül is mindig produkál elég magas szintű statisztikát minden szempontból.”

A továbbiakban pedig fontos az önkéntes szerepvállalás népszerűsítése, az öngondoskodás fejlesztése, az ügyfélbarát hatósági ügyintézés illetve a lakossággal történő kapcsolattartás – hangsúlyozta az igazgató.