Fél lábbal a dobogón

534

Néhány hete az akkor még listavezető Dabas legyőzése után a tabellán harmadik Szigetszentmiklóst is megverte a Ceglédi Kék Cápák serdülő csapata, amellyel hatalmas lépést tett a leány kézilabda serdülő III. oszt. bajnokság bronzérme felé. Már csak két pont a Cápák hátránya, ami behozható, hiszen a hátralévő három fordulóban a 6. és a 7. csapat otthonába látogatnak, és itthon fogadják a sereghajtót, míg a harmadik Szigetszentmiklósnak az első kettővel és a kilencedikkel kell megküzdenie. Szerencsénkre nagyon szoros csata folyik az első helyért is, így mindkét csapat győzelmi kényszerben van a harmadikkal szemben, bízhatunk tehát a papírformában és a jól megérdemelt bronzéremben.
Leány kézilabda serdülő III. oszt. bajnokság
Ceglédi Kék Cápák – Szigetszentmiklós NKSE 28-25 (11-14)
Cegléd, 150 néző, vezette Acsai, Alapi.
Cegléd: Kopcsa Karolina, Semetka Gréta (kapusok), Kökény Hanna 11 (3), Peszeki Laura 7, Imregi Boglárka 3, Mód Klaudia 2, Takó Emese 2, Farkas Fruzsina 1, Vágány Noémi 1, Kovács Alíz 1, Takács Viktória.
Kiállítás: 6, ill .2 perc.
Hétméteres: 4/3, ill. 4/2.
Ade Sowunmi edző: Az első félidőben a túlzott akarás görcsös játékhoz és sok elhibázott helyzethez vezetett. A szünetben sikerült rendet tenni a fejekben és a hátrányunkat rövid idő alatt ledolgozni. Az a csapat győzött, amelyik jobban és kitartóbban akart. Gratulálok mindenkinek a nagy küzdésért és örülök, hogy mindenki tudott hozzá tenni, amikor kellett.