Felemás csapateredmények

664

Férfi asztalitenisz Extraliga, február 1.
Szécsény ASE I. – Szuperinfó-CVSE I. 6:1
Ceglédi győztes: Marsi Márton.
Az Extraliga mezőnyében holtversenyben a 3. helyen lévő hazaiakat most nem sikerült megszorítani úgy, mint a ceglédi összecsapás során, amikor 4:3 lett a végeredmény. Az egyetlen ceglédi győzelmet Marsi Márton szerezte nagy csatában, 3:1-re, Németh János ellen.
Asztalitenisz Pest Megye I/A, január 31.
Szuperinfó-CVSE III. – Dabas-Sári SE II. 14:4
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Bozsó Norbert 4, Tótin Kristóf 3, Dervaderics Csaba 1 és a Fodor-Dervaderics valamint a Bozsó-Tótin párosok.
Halasztott mérkőzésen találkozott a két együttes. Bozsó Norbert az NB III-as csapatból „ugrott be” segíteni. Fodor Árpáddal együtt már egy döntetlenre is hozták volna meccset, de Tótin Kristóf 3 és Dervaderics Csaba 1 győzelme is bebiztosította a hazai sikert.
Asztalitenisz Pest Megye I/A, február 1.
Őrbottyán SE II. – Szuperinfó-CVSE III. 11:7
Ceglédi győztesek: Tótin Kristóf 4, Fodor Árpád 2 és a Fodor-Hoffer páros.
Sajnos idegenben nem ment olyan jól, kellemetlen vereség lett a vége a tabella alsó részén tanyázó ellenféllel szemben. Ketten is nyeretlenek maradtak, ami nem fér bele semmilyen csapat ellen. Tótin Kristóf 4 győzelme nagyszerű eredmény.
Asztalitenisz Pest Megye I/C, február 1.
Tápiógyörgye II. – Szuperinfó-CVSE IV. 7:11
Ceglédi győztesek: Ungureán Dorka 4, Virág György 3, Sándor Zoltán 3 és a Virág-Sándor páros.
Tartalékosan is sikerült nyerni Ungureán Dorka vezérletével Tápiógyörgyén. Virág György és Sándor Zoltán is megbízhatóan nyertek hármat. A csapatmeccsen a 10 éves Petrik Sebestény is játszott a felnőttek között, egyelőre tapasztalatszerzés céljából.