Földi László a nemzeti konzultációról

1144

A nemzeti konzultáció nem pártpolitikai kérdés, hanem a magyarság sorskérdése – így fogalmazott egy ma reggel tartott sajtótájékoztatón Földi László. Az országgyűlési képviselő arra kért mindenkit – függetlenül párthovatartozástól és attól, hogy kire szavaznak adott esetben – hogy éljenek a lehetőséggel és küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet.

A kérdőíveket már nagyon sokan megkapták, de a napokban a remények szerint már minden háztartásba is eljutnak – mondta Földi László.

FÖLDI LÁSZLÓ országgyűlési képviselő Fidesz-Kdnp:    „Ha önök egyetértenek azzal, hogy megállítsuk a brüsszeli bürokratákat annak érdekében, hogy a rezsicsökkentést meg tudjuk védeni. Hogy az adó megállapítás a mi jogunk legyen, hogy a munkahelyteremtés támogatása magyar jog maradjon, hogy a migrációt meg tudjuk fékezni, legalább olyan mértékben, mint ahogy tettük az elmúlt két évben, akkor kérem nagy tisztelettel, hogy küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet.”

Az országgyűlési képviselő tájékoztatójában felidézte Orbán Viktor legutóbbi brüsszeli felszólalását is, amikor ezekről a kérdésekről beszélt.

FÖLDI LÁSZLÓ országgyűlési képviselő Fidesz-Kdnp: „Legfontosabb mondatai azok voltak, amelyek úgy szóltak: hogy megvédem a hazámat. Azért vagyok itt, hogy a magyar embereket, a magyar hazát képviseljem és védjem meg azoktól a kínos és problémás esetektől, amelyeket az Európai Unió bürokratái ránk akarnak kényszeríteni.”

Az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, arra kér mindenkit, válaszoljanak a nemzeti konzultációs kérdőív kérdéseire és küldjék azokat vissza.