Vízilabda eredmények

584

A hétvégén a Markovits Kálmán 2007 Gyermekbajnokságban szereplő együttes és az országos leány serdülő és gyermek csapat ugrott medencébe. A 2007-es együttes szombaton, Budapesten, a leányok vasárnap, hazai környezetben.
A 2007-es együttes 17:7 arányban nyert a csoport utolsó csapata ellen, akik még az útjuk elején járnak, de sok ügyes gyerek bontogatja ott szárnyait. A találkozón lehetőség volt sok mindent gyakorolni és mindenkinek elég játéklehetőséget biztosítani. Az egész csapat jól teljesített, hozta minden játékos az ilyen összecsapásokon elvárhatót.
Markovits Kálmán 2007 Gyermekbajnokság
HUVK SE – Ceglédi VSE 7:17
Ceglédi gólszerzők: Csernus Flóra 4, Banai Máté 4, Farkas Zalán 3, Bíró Lola 2, Borsos Blanka 2, Tomcsányi Alex, Lugosi Ádám.
A leányoknál a serdülők mérkőzésére elfáradt a csapat, mivel a játékosok nagy része már végigjátszott egy gyermekmérkőzést közvetlenül előtte, ezért támadásaik pontatlanok voltak és védekezésben sem voltak túl acélosak.
Serdülő leány vízilabda
Ceglédi VSE – Csongrád 3:22
Ceglédi gólszerzők: Csernus Flóra, Darányi Csenge, Maracska Dóra.
A leány gyermekmérkőzés első felében jól működött a támadójáték, de a harmadik negyedtől sajnos romlott a koncentráció, jöttek a hibák támadásban és védekezésben is, ezért az ellenfél olyan nagymértékű előnyre tett szert, amit már nem tudott behozni a Cegléd.
Gyermek leány vízilabda
Ceglédi VSE – Csongrád VSE 8:14
Ceglédi gólszerzők: Borsos Blanka 2, Détári Georgina 2, Bíró Lola, Csernus Flóra, Darányi Csenge, Nagy Emma.

A hétvégén a hazai medencében szombaton 11 és 15 órakor az OB II-es felnőtt csapat játszik az Eger és a Jászberény ellen illetve vasárnap a Rusorán Péter 2006 Gyermekbajnokságban szereplő együttes 11 órai kezdéssel a KSI ellen mérkőzik.