Győzelem hazai pályán

617

Szombaton a Vasutas a Fővárosi Vízművek csapatát látta vendégül. A múlt heti bravúros idegenbeli győzelem után itthon is sikerült megszerezni a két pontot.

Az első sorban Zsiros Gy. és Szarka P. kezdett és bár délutáni időpontban kezdődött a mérkőzés, a fiúk elég álmosan kezdték első szettjüket. Mindketten kikaptak 27-28 fával, ám aztán beindultak, és sikeresen hozták maradék három szettjüket, s így megszerezték a két csapatpontot. Az állás 2-0 és 10 fa előny a ceglédieknél. Középen Zsiros Zs. és Rimóczi Z. folytatta és az első sorhoz hasonlóan rendkívül izgalmas párharcokban szerezték meg ők is a két pontot. Az állás 4-0 és 37 fa a Ceglédnél. A záró sorban a múlt heti „hatszázasok”, Bíró J. és Sápi T. lépett pályára. Bírónak ma nem jött ki a lépés, és bár szoros párharcban, de sajnos elvesztette pontját. Sápi ismét villantott, újból átlépte a hatszázas határt, és ezzel magabiztosan megszerezte pontját.

Teke NB I

Felnőtt

Ceglédi VSE – Fővárosi Vízművek 7-1 (3299-3189)

Pontszerzők: Zsiros Gy. (506), Szarka P. (561), Zsiros Zs. (551), Rimóczi Z. (547), Sápi T. (602).

Ezzel a győzelemmel ismét sikerült feljebb lépni a tabellán, immár a 4. helyen jár a Cegléd. Most szombaton Budapestre, a listavezető – eddig veretlen – BKV Előre otthonába látogat a csapat.

Az ifjúságiak ezen a mérkőzésen esélyesebb csapatnak számítottak, s ennek megfelelően magabiztos győzelmet arattak.

Ifjúsági
Ceglédi VSE – Fővárosi Vízművek 4-0 (988-804)

Pontszerzők: Világosi A. (508), Kecskeméti Sz. (480).