Hamarosan nyit a jégpálya

986

Ha az időjárás is kegyeibe fogadja az előkészületeket, akkor már november 19-én kinyithat a város jégpályája. Különféle akciókkal is várják majd a korcsolyázni vágyókat, hogy minél többen részesei legyenek az ünnepvárás jeges de szép pillanatainak.

Eddig az ütemtervnek megfelelően halad a jégpálya építése. Ha az időjárás továbbra is kedvező lesz, akkor tudják tartani a tervezett november 19-ei nyitást. Nem elég megépíteni a pályát, természetesen fagyasztani is kell, ezt pedig az eső és a nagyon enyhe időjárás nem segíti. Idén úgy döntött az üzemeltető és a város vezetése, inkább hamarabb nyisson a pálya.

VÁNYI ZSOLT ügyvezető-igazgató Ceglédi Sportcsarnok: „Azt már tapasztaltuk, tavaly is bebizonyosodott, hogy januárban hiába szerettünk volna tovább nyitva lenni, nem jönnek a korcsolyázók. Nincs kedvük az embereknek, kiköltekeznek az ünnepek alatt és úgy beszéltük meg a város vezetőivel, hogy nézzük meg, ha előbb nyitunk, akkor az milyen hatással lesz. Én azt gondolom, hogy az ünnepvárás hangulatában nagyobb sikert fogunk aratni.”

Azért pedig, hogy a lehető legtöbb embert elérjék és a jégpályára csábítsák, természetesen a közösségi háló adta lehetőségeket is kihasználják majd.

VÁNYI ZSOLT ügyvezető-igazgató Ceglédi Sportcsarnok Kft: „Szeretnénk még szorosabbá tenni a kapcsolatot a fiatalokkal és persze az idősebbekkel is. A közösségi portálokon jelen leszünk, lesznek akcióink, családi vendéglő megszponzorálta Cegléden, szeretnénk akciót indítani olyan mottóval, hogy Randi a jégen. Akik like-olják, vagy felteszik magukat a facebook oldalunkra, közöttük kisorsolunk minden héten egy romantikus vacsorát. Szeretnénk a nagyszülőket kihívni az unokákkal, nekik is lesz egy ilyen akció. Tehát próbálunk még szorosabb kapcsolatot kialakítani.”

A jégpálya tehát a tervek szerint november 19-én már ki is nyit.