Javuló forma

399

A találkozó előtt a 4. helyen álló Hódmezővásárhelyt fogadta az OB I/B-s felnőtt vízilabdacsapat. A kezdés ismét rosszul sikerült, de a javuló csapatmorál eredményeként tartást és erőt mutatva, egyre jobb játékkal a második félidőben megfordította az eredményt a gárda. Rövid ideig még a győzelem lehetősége is felvillant, de végül 8 másodperccel a vége előtt alakult ki a végeredmény, ami a mérkőzés egészet tekintve igazságos döntetlent lett.
Férfi vízilabda OB I/B
Ceglédi VSE – HVSC 10:10
Ceglédi gólszerzők: Tószegi Zoltán 5, Simon Gábor 3, Pataki Gergely, Simon Balázs.
A szerény képességű rivális ellen sok szép támadást vezetett az ifjúsági csapat, ami nagy gólarányú győzelemhez vezetett. A találkozó a csapat további formálására adott lehetőséget.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Vác VSE 26:5
Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 7, Tószegi Zoltán 6, Forgó Martin 4, Ecser Bence 4, Fekete Ákos 2, Korb Zsombor, Keresztes Gábor, Medveczki Gábor.
Egy jó iramú, küzdelmes mérkőzésen győztek a serdülők, akik a játék összes elemében felülmúlták a jól küzdő ellenfelüket. A játék sebessége és a helyzetkihasználás jobb volt, mint az előző héten.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Vác VSE 16:10
Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 4, Keresztes Gábor 3, Szabó Róbert 3, Tarbály Zoltán 2, Kecskeméti Koppány 2, Kiss Máté, Soós Titusz.
A gyermek korosztályban magabiztos játékkal szerezte meg a győzelemért járó 3 pontot a CVSE.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Vác VSE 15:10
Ceglédi gólszerzők: Kecskeméti Koppány 4, Szabó Róbet 3, Soós Titusz 3, Csáthy Dániel 2, Fábián Olivér 2, Kakuk Ákos.
A Budapest 2007 Gyermekbajnokságban szereplő csapat az UVSE vendégeként ugrott a medencébe a Szőnyi úton. Sajnos vereséggel kezdték a tavaszi fordulót, s bár próbálták kiiktatni a nagyon gyors ellenfelet, de nem sikerült. Tudtak volna még szépíteni az eredményen pár büntetővel és helyzettel, ám azok kimaradtak. El kell ismerni, hogy jobb volt az ellenfél.
Budapest 2007 Gyermekbajnokság
Ceglédi VSE – UVSE 9:20
Ceglédi gólszerzők: Farkas Zalán 3, Banai Máté 3, Rétyi Roland 2, Hornyik Csaba.